Sirvoy: Vigtigste højdepunkter i 2021

January 17, 2022, 01:38 PM EST

Det er rimeligt at sige, at 2021 var endnu et år med tumult, svært at forudsige og måle, med en blanding af succeser og fiaskoer. Det er dog klart, at hotelejere overalt har lært at planlægge og tilpasse sig de skiftende omstændigheder, hvilket gør det lettere at drive en hotel virksomhed selv i disse udfordrende tider. Sirvoy sigter mod at hjælpe hotelejere med at møde disse udfordringer ved at levere nyttig brugerindsigt, hotel uddannelse og smarte tekniske løsninger.

Med det i tankerne, lad os få det nye år godt i gang ved at se tilbage på de mest læste blogs og de foretrukne udgivelser i 2021, fra bloglæsere og Sirvoy´ere over hele verden. Vi håber du finder noget nyttig inspiration og gode tips til at komme igang i 2022!

Yndlingsblogs

Førstepladsen – “Sådan forbedres dit online omdømme og øges antallet af reservationer”. Her diskuterede vi styrken af ​​negative anmeldelser, og hvordan de kan påvirke din virksomhed negativt, samt hvordan du bedst kan administrere dit online omdømme med blot et par enkle trin. 

Andenplads – “Forberedelse på den massive tilstrømning af turister i 2022” . Selvom fremtiden for hoteller ikke er sikker, nød vores læsere tydeligvis at lære om de ting, vi ved, og hjælpe dem med at planlægge efter de tendenser, der har udviklet sig siden pandemiens ankomst. 

Sidst, men ikke mindst – Vores Webinar-opsummering “De fem vigtige nøglepunkter, der hjælper dig med at genforenes med dine hotelgæster” . Adskillige brancheeksperter, inklusive Sirvoy, blev inviteret til at deltage i et Siteminder panel for at diskutere innovationer og trends designet til at hjælpe hotelejere med at genoprette forbindelsen til deres gæster. Tjek bloggen for nogle gode brugerindsigter og forslag til at hjælpe dig med at komme foran! 

Favoritfunktioner i 2021

I rækkefølge efter popularitet var:

1. Hjemmesidebyggeren – Det er ikke overraskende, at vores fantastiske nye hjemmesidebygger, som giver hotelejere mulighed for at bygge et fantastisk nyt overnatningssted fra bunden, var så stort et hit. Ved at bruge denne nye funktion kan du oprette en enkel, attraktiv og nem at vedligeholde hjemmeside, der automatisk sporer og opdaterer dit værelses tilgængelighed. Og den bedste del? Det er også inkluderet som en del af vores Pro pakke. Det er sandt, de bedste ting i livet er virkelig gratis! 

2. Reservationsformular V3 – Den nye og forbedrede reservationsformular blev frigivet i maj 2021 til høje bifald fra vores mange kunder, som havde efterspurgt yderligere funktioner. Vi lyttede til dine anmodninger, og du kan nu tilpasse din reservationsformular, så den passer til din stil, tilføje en widget til en bestemt placering, dvs. en sidebar, og vise den på snesevis af sprog for at tiltrække flere gæster.  

3. Sirvoy Webinarer – Det er vores opgave at hjælpe dig med at forenkle og forbedre din virksomhed. Så det er ikke underligt, at du var så begejstret for vores nyeste tilbud: pædagogiske webinarer designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Sirvoy. Tilmeld dig vores gratis, informative webinarer her.