Sirvoy: Belangrijkste hoogtepunten van 2021

January 17, 2022, 01:40 PM EST

Het is eerlijk om te zeggen dat 2021 opnieuw een tumultueus jaar was, moeilijk te voorspellen en te meten, met een mengeling van successen en mislukkingen. Het is echter duidelijk dat hoteliers overal hebben geleerd te plannen en zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden, waardoor het zelfs in deze uitdagende tijden gemakkelijker wordt om een horecabedrijf te runnen. Sirvoy wil hoteliers helpen deze uitdagingen aan te gaan door nuttige gebruikersinzichten, gastvrijheidseducatie en slimme technische oplossingen te bieden.

Laten we met dat in gedachten het nieuwe jaar goed beginnen door terug te blikken op de meest gelezen blogs en de favoriete feature releases van 2021, van bloglezers en Sirvoy-ers over de hele wereld. We hopen dat je wat nuttige inspiratie en goede tips vindt om je op te vuren voor 2022!

Favoriete blogs

Eerste plaats – “Hoe u uw online reputatie kunt verbeteren en uw boekingen kunt verhogen”. Hier bespraken we de kracht van negatieve recensies en hoe deze een negatieve invloed kunnen hebben op uw bedrijf, evenals hoe u uw online reputatie het beste kunt beheren met slechts een paar eenvoudige stappen. 

Voorbereiding op de massale toestroom van toeristen in 2022 Hoewel de toekomst van gastvrijheid niet zeker is, vonden onze lezers het duidelijk leuk om te leren over de dingen die we wel weten, waardoor ze konden plannen voor de trends die zich sinds de komst van de pandemie hebben ontwikkeld. 

Webinar samenvatting – Vijf punten om mee te nemen die u kunnen helpen in contact te komen met uw hotelgasten Verschillende experts uit de industrie, waaronder Sirvoy, werden uitgenodigd om deel te nemen aan een Siteminder-panel om innovaties en trends te bespreken die zijn ontworpen om hoteliers te helpen opnieuw contact te maken met hun gasten. Bekijk de blog voor een aantal geweldige gebruikersinzichten en suggesties om u te helpen een voorsprong te nemen! 

Favoriete functies van 2021

In volgorde van populariteit waren dit:

1. Website Bouwer – Het is niet verwonderlijk dat onze fantastische nieuwe webpagina-maker, waarmee hoteliers een geweldige nieuwe accommodatie-site helemaal opnieuw kunnen bouwen, zo’n enorme hit was. Met deze nieuwe functie kunt u een eenvoudige, aantrekkelijke en gemakkelijk te onderhouden webpagina maken die automatisch de beschikbaarheid van uw kamer bijhoudt en bijwerkt. En het beste deel? Het is ook inbegrepen als onderdeel van ons Pro-pakket. Het is waar, de beste dingen in het leven zijn echt gratis! 

2. Booking Engine V3 – De nieuwe en verbeterde booking-engine werd in mei 2021 uitgebracht onder luid applaus van onze vele klanten die om extra functies hadden gevraagd. We hebben naar uw verzoeken geluisterd en u kunt nu uw boekingssysteem aanpassen aan uw stijl, een widget toevoegen aan een specifieke locatie, bijvoorbeeld een zijbalk, en deze in tientallen talen weergeven om meer gasten aan te trekken.  

3. Sirvoy Webinars – Het is onze taak om u te helpen uw bedrijf te vereenvoudigen en te verbeteren. Het is dus geen wonder dat je zo enthousiast was over ons nieuwste aanbod: educatieve webinars die zijn ontworpen om je te helpen het meeste uit Sirvoy te halen. Meld u hier aan voor onze gratis, informatieve webinars.