Uutta joulukuussa 2021

December 29, 2021, 04:38 AM EST

Vastataksemme hotellialan jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin olemme tehneet muutamia muutoksia ja parannuksia, jotka tekevät päivittäisestä työstäsi Sirvoyn kanssa entistä helpompaa.

Automaattinen saldonlataus

Julkaisimme juuri automaattisen saldonlatauksen Sirvoy-tiliäsi varten. Tämä tekee Sirvoyn tilaamisesta helppoa, koska automaattinen saldonlataus poistaa tilisi saldon manuaalisen hallinnan. Kun sinulla on yksi asia vähemmän mielessäsi, voit keskittyä täysin vieraisiin, ja varmistaa että tilisi saldosta pidetään huolta automaattisesti ja turvallisesti. Tutustu tähän ominaisuuteen tarkemmin ja valitse tämä vaihtoehto tilisi saldonlatausasetuksista.

Google Free Booking Links

Google on laajentanut markkinointipalveluitaan lisäämällä Google Free Booking Links -ominaisuuden, jonka avulla majoitusyritykset voivat vastaanottaa enemmän varauksia. Tuemme nyt, Google Hotel Adsin lisäksi, integraatiota Free Booking Linksiin, ja se voidaan aktivoida Google Hotel Adsin integrointiasetuksissa (tämä uusi ominaisuus on aktivoitu automaattisesti asiakkaille, jotka on jo integroitu Google Hotel Adsiin). Lue lisää äskettäisestä markkinointiblogistamme ja vaiheittaisesta oppaasta tukiartikkelissamme.

Parannuksia Expedian Collect Modelsiin tietyissä maissa

Useiden maiden muuttuneiden verolakien vuoksi (tarkista tästä, jos tämä koskee sinua), Expedia on mukautunut uusiin maksujen käsittelytapoihin. Tämä tarkoittaa verotuksen liittyvän toiminnan yksinkertaistamista ajan tasalla pysymiseksi kaikilla markkinoilla samalla kun noudatetaan näitä uusia lakeja.

Meillä on ilo ilmoittaa, että Sirvoylla on lokakuusta 2021 lähtien Expedian sertifiointi käsittelemään tähän tarkoitukseen esiteltyjä uusia toimintatapoja.

Mitä tämä merkitsee sinulle? Ensinnäkin muutos koskee vain Expedia Collect Models -hintoja. Hotel Collect säilyy ennallaan. Mitä tulee Sirvoyn Kokonaishinta -kenttään, mikään ei ole muuttunut. Kuten ennenkin, se vastaa aina Expedialta saatua veloitettavaa summaa (Expedia kutsuu sitä “lähetyssummaksi” [Remittance amount]).

Jos asut tällä hetkellä maassa, jossa tämä päivitys on otettu käyttöön, suosittelemme tarkistamaan, mikä malli majoituksellasi on tällä hetkellä käytössä, jotta tiedät, miten maksuja käsitellään.

Lisätietoja siitä, mitä Sirvoyssa näkyvä summa kattaa (verot, korvaukset tai korvauksen verot) ja koskien takaisinmaksuja Expedialle, löydät Expedia Partner Centralin “Maksut”-osiosta tai ottamalla yhteyttä Expedian tukeen.Voit lukea lisää tästä päivityksestä ja maista, joita se koskee, tästä artikkelista. Kaikki maat, joita ei ole luettelossa, jatkavat työskentelyä tavanomaisen maksujen käsittelytavan mukaisesti.