Nytt i desember 2021

December 29, 2021, 04:38 AM EST

For å holde tritt med de stadig skiftende krav i reiselivsbransjen, har vi nettopp gjort et par modifikasjoner og forbedringer som skal forenkle det daglige arbeidet ditt med Sirvoy.

Mulighet for automatisk påfylling

Vi har nettopp lansert en funksjonen som gir deg mulighet å automatisk fylle på kontoen din. Dette gjør det enda enklere å abonnere på Sirvoy, siden funksjonen for automatisk påfylling fjerner behovet for manuell administrasjon av kontosaldoen din. Med én ting mindre å tenke på, kan du konsentrere deg fullt ut om gjestene dine, for du vet at kontoen din blir tatt hånd om, automatisk og sikkert. Ta gjerne en nærmere titt og velg dette alternativet i innstillingene for kontopåfylling.

Google Free Booking Links

Google har utvidet markedsføringstjenestene sine ved å legge til funksjonen Google Free Booking Links. Dette gir bedrifter muligheten til å generere flere bookinger. Vi støtter nå integreringen med Free Booking Links i tillegg til Google Hotel Ads, som kan aktiveres i innstillingene for Google Hotel Ads (denne nye funksjonen er automatisk aktivert for kunder som allerede er koblet til Google Hotel Ads). Les mer om dette i den siste markedsføringsbloggen vår og i den trinn-for-trinn-guiden i vår supportartikkel.

Forbedringer til Expedia Collect-modeller for enkelte land

På grunn av endrede skattelover i en rekke land (klikk her for å sjekke om du er berørt av det), har Expedia tilpasset måten de håndterer betalinger på. Dette betyr å forenkle hvordan de opererer med hensyn til skatter for å holde seg oppdatert i alle markeder mens de overholder disse nye lovene.

Vi er glade for å informere deg om at Sirvoy har blitt sertifisert hos Expedia i oktober 2021 til å håndtere de nye modellene som har blitt introdusert med dette formålet i tankene.

Hva betyr dette for deg? For det første gjelder endringen kun for priser i Expedia Collect-modellen. Hotel Collect-modellen forblir uendret. Når det gjelder feltet «Totalpris» i Sirvoy, er ingenting endret. Som før vil det alltid samsvare med beløpet som kan belastes Expedia (kalt «Remittance-beløp» av Expedia).

Dersom du for øyeblikket bor i et land der denne oppdateringen er tatt i bruk, ber vi deg om å sjekke hvilken modell bedriften din bruker for øyeblikket, slik at du vet hvordan du skal håndtere betalingene.

For detaljer om hva beløpet som vises i Sirvoy inneholder (skatter, kompensasjon eller skatter på kompensasjonen) og angående nødvendig tilbakebetaling til Expedia, vennligst se delen “Betalinger” i Expedia partner sentralen, eller kontakt Expedia Support .Du kan lese mer om denne oppdateringen og landene den gjelder for i denne artikkelen. Ethvert land som ikke er oppført vil fortsatt håndtere betalinger på vanlig måte.