Nytt i december 2021

December 29, 2021, 04:39 AM EST

För att möta kraven och behoven på den ständigt föränderliga hotellmarknaden har vi nyligen gjort några förbättringar som kommer att göra ditt dagliga arbete med Sirvoy ännu enklare.

Möjlighet till automatisk påfyllning

Vi har precis släppt en funktion för automatisk påfyllning av ditt konto, så nu blir det ännu enklare att prenumerera på Sirvoy. Valet av automatisk påfyllning tar bort behovet av manuell hantering av ditt kontosaldo. Med ett konto som sköts automatiskt och säkert får du en sak mindre att tänka på och kan koncentrera dig fullt ut på dina gäster. Läs gärna mer om detta här. Du väljer den här möjligheten i dina inställningar för påfyllning av konto.

Google Free Booking-länkar?

Google har utökat sina marknadsföringstjänster genom att lägga till funktionen Google Free Booking-länkar. Detta ökar möjligheterna att få fler bokningar. Utöver Google Hotel Ads har vi därför nu också en koppling till dessa gratis bokningslänkar. De kan aktiveras i dina inställningar för koppling till Google Hotel Ads. (Denna nya funktion har automatiskt aktiverats för kunder som redan har en koppling till Google Hotel Ads.)  Ta reda på mer i vår senaste bloggartikel och i steg-för-steg-beskrivningen i den här supportartikeln.

Förbättringar av Expedia Collect-modell (för vissa länder)

På grund av ändrade skattelagar i vissa länder (se här ifall det berör dig) så har Expedia anpassat sig till nya sätt att hantera betalningar. Detta innebär förenklingar i arbetssättet när det gäller skatter för att hålla sig uppdaterad på alla marknader och följa de nya skattelagarna.

Vi är glada att meddela att Sirvoy sedan oktober 2021 har certifierats av Expedia för att hantera de nya modellerna som introducerats för detta ändamål.

Vad innebär detta för dig? För det första gäller ändringen endast priser i Expedia Collect-modellen. Hotel Collect-modellen kommer att förbli oförändrad. När det gäller fältet “Totalpris” i Sirvoy har ingenting förändrats. Liksom tidigare kommer det alltid att matcha det belopp som kan debiteras Expedia (kallat Remittance amount” av Expedia).

Om du för närvarande bor i ett land där den här uppdateringen har tillämpats, rekommenderar vi att du kontrollerar vilken modell din verksamhet för närvarande har, så att du vet hur du ska hantera betalningarna.

För information om vad som täcks av beloppet som visas i Sirvoy (skatter, kompensation eller skatter på kompensationen) och eventuell återbetalning till Expedia, se avsnittet “Betalningar” i din Expedia Partner Central, eller kontakta Expedia Support .Du kan läsa mer om den här uppdateringen och de länder som avses i den här artikeln. Alla länder som inte är listade kommer att fortsätta arbeta med det tidigare sättet att hantera betalningar.