Nyt i december 2021

December 29, 2021, 04:36 AM EST

For at imødekomme kravene fra vores konstant skiftende hotelmarked, har vi lavet et par ændringer og forbedringer, som vil gøre dit daglige arbejde med Sirvoy endnu nemmere.

Mulighed for automatisk genopfyldning

Vi har netop frigivet funktionen til automatisk genopfyldning til at genopfylde din konto. Dette gør det nemt at abonnere på Sirvoy, da valget af automatisk genopfyldning fjerner behovet for manuel styring af din kontosaldo. Med én ting mindre på hjertet, vil du være i stand til fuldt ud at koncentrere dig om dine gæster, hvilket giver dig ro i sindet, at din konto bliver taget hånd om automatisk og sikkert. Du er velkommen til at se nærmere på og vælge denne mulighed i dine konto genopfyldningsindstillinger.

Google Free Booking Links

Google har udvidet sine marketingtjenester ved at tilføje Googles Free Booking Links, hvilket gør det muligt for virksomheder at generere flere reservationer. Vi understøtter nu Free Booking Links ud over Google Hotel Ads, som kan aktiveres i dine Google Hotel Ads integrationsindstillinger (denne nye funktion er automatisk blevet aktiveret for kunder, der allerede er integreret i Google Hotel Ads). Find ud af mere i vores seneste marketingblog og trin-for-trin guide i vores supportartikel.

Forbedringer til Expedia Collect til visse lande

På grund af ændrede skattelove i en række lande (tjek her for at se, om du er berørt), har Expedia tilpasset sig nye måder at håndtere betalinger på. Det betyder at forenkle, hvordan de fungerer med hensyn til skatter for at forblive aktuelle på alle markeder, mens de overholder disse nye love.

Vi er glade for at kunne informere dig om, at Sirvoy siden oktober 2021 er blevet certificeret hos Expedia til at håndtere de nye modeller, der er introduceret til dette formål.

Hvad betyder det for dig? For det første gælder ændringen kun for priser i Expedia Collect. Hotel Collect forbliver uændret. Hvad angår feltet “Pris i alt” i Sirvoy, er intet ændret. Som før vil det altid matche det beløb, der kan opkræves hos Expedia (kaldet “Remittance amount” af Expedia).

Hvis du i øjeblikket bor i et land, hvor denne opdatering er blevet anvendt, opfordrer vi dig til at tjekke, hvilken model din ejendom i øjeblikket er på, så du ved, hvordan du skal håndtere betalingerne.

For yderligere oplysninger om, hvad der er dækket af det beløb, der ses i Sirvoy (skat, kompensation eller skatter på kompensationen) og vedrørende enhver påkrævet tilbagebetaling til Expedia, henvises du til afsnittet “Payments” i din Expedia Partner Central, eller kontakt Expedia Support .Du kan læse mere om denne opdatering og de lande, den gælder for i denne artikel. Ethvert land, der ikke er angivet, vil fortsætte med at arbejde med den almindelige måde at håndtere betalinger på.