Nieuw in december 2021

December 29, 2021, 04:36 AM EST

Om te voldoen aan de eisen van onze voortdurend veranderende horecamarkt, hebben we een aantal recente wijzigingen en verbeteringen aangebracht die uw dagelijkse werk met Sirvoy nog gemakkelijker zullen maken.

Mogelijkheid tot automatisch aanvullen

We hebben zojuist de functie voor automatisch aanvullen vrijgegeven voor het opwaarderen van uw account. Dit maakt het abonneren op Sirvoy een fluitje van een cent, aangezien de keuze voor automatisch aanvullen de noodzaak voor handmatig beheer van uw rekeningsaldo overbodig maakt. Met één ding minder aan uw hoofd, kunt u zich meer concentreren op uw gasten, zodat u gerust kunt zijn dat uw account automatisch en veilig wordt beheerd. Neem gerust een kijkje en kies deze optie in de instellingen voor het bijvullen van uw account.

Google’s “gratis boekingslinks”

Google heeft zijn marketingdiensten uitgebreid door de functie Google Free Booking Links toe te voegen, waardoor bedrijven meer boekingen kunnen genereren. We ondersteunen nu integratie met Free Booking Links naast Google Hotel Ads, die kan worden geactiveerd in uw Google Hotel Ads-integratie-instellingen (deze nieuwe functie is automatisch geactiveerd voor klanten die al zijn geïntegreerd in Google Hotel Ads). Lees meer in onze recente marketingblog en stapsgewijze handleiding in ons ondersteuningsartikel.

Verbeteringen aan Expedia Collect-modellen voor bepaalde landen

Als gevolg van gewijzigde belastingwetten in een aantal landen (kijk hier om te zien of dit voor u geldt), heeft Expedia zich aangepast aan nieuwe manieren om betalingen af te handelen. Dit betekent een vereenvoudiging van de manier waarop ze werken met betrekking tot belastingen om op alle markten actueel te blijven en zich tegelijkertijd aan deze nieuwe wetten te houden.

We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Sirvoy sinds oktober 2021 door Expedia is gecertificeerd om de nieuwe modellen die voor dit doel zijn geïntroduceerd te verwerken.

Wat betekent dit voor u? Ten eerste is de wijziging alleen van toepassing op tarieven in het Expedia Collect-model. Het Hotel Collect-model blijft ongewijzigd. Wat betreft het veld “Totale Charge” in Sirvoy is er niets veranderd. Net als voorheen komt het altijd overeen met het bedrag dat aan Expedia in rekening kan worden gebracht (door Expedia “Remittance amount” genoemd).

Als u momenteel in een land woont waar deze update is toegepast, raden we u aan te controleren op welk model uw woning zich momenteel bevindt, zodat u weet hoe u de betalingen moet afhandelen.

Voor meer informatie over wat wordt gedekt door het bedrag dat wordt weergegeven in Sirvoy (belastingen, vergoedingen of belastingen op de vergoeding) en met betrekking tot eventuele vereiste betalingen aan Expedia, raadpleegt u het gedeelte “Betalingen” in uw Expedia Partner Central, of neemt u contact op met Expedia Support .In dit artikel lees je meer over deze update en de landen waarvoor deze geldt. Elk land dat niet in de lijst staat, blijft werken met de reguliere manier om betalingen af te handelen.