Uutta marraskuussa 2021

November 29, 2021, 12:23 PM EST

Pienistäkin asioista on hyötyä…

Arvostamme kaikkea palautetta, jota saamme teiltä, koska se vahvistaa päättäväisyyttämme tehdä kokemuksestasi mahdollisimman saumaton ja hyvä. Joten tässä seuraa joitakin viimeaikaisia parannuksia tämän tavoitteen saavuttamiseksi. 

Varausmoottori

Tyylivaihtoehdot: Haluatko muokata varausmoottorisi tyyliä erityistarpeiden mukaan tai verkkosivustollesi sopivaksi? Käyttöliittymäasiantuntijamme ovat tehneet kovasti töitä antaakseen sinulle enemmän vapautta tyylin muokkaamiseksi CSS-koodilla, mikä tekee vieraidesi varausmoottorikokemuksesta mahdollisimman virtaviivaisen kaikilla laitteilla.

Ulkomuoto: Varausmoottori näyttää nyt tietoja käyttämällä järjestelmän oletusfontteja riippumatta siitä, millä laitteella käytät sitä. Mitä hyötyä tästä on? Se ei vain vahvista varausmoottorin vakautta, vaan antaa käyttäjälle myös tutun ja virtaviivaisen kokemuksen – he voivat tuntea olonsa kotoisaksi käyttämällä varausmoottoria laitteensa oletusfontilla johon he ovat tottuneet.

Helppokäytteisyys: Lisäparannukset ja korjaukset koko järjestelmään ovat johtaneet entistä parempaan käyttökokemukseen, jolloin se on mahdollisimman monen saatavilla.

RTL-tuki: Sekä varausmoottorissamme että Sirvoyn Verkkosivurakentajan käyttäjille tarkoitetulla verkkosivulla tarjoamme nyt RTL-kielituen (oikealta vasemmalle), kuten arabialle, sekä näytössä että tekstissä.

Lisävalintojen asetukset

Varausmoottorissa olemme myös parantaneet Lisävalintojen asetuksia.

Rajoitetun saatavuuden vaihtoehdot: Tähän asti, kun aktivoit “Saatavana rajoitetun ajan” tietylle lisävalinnalle, tuote on näkynyt varausmoottorissa vain, jos koko oleskelu on valittujen päivämäärien sisällä. Tämän viimeisimmän kehityksen myötä tuote näytetään nyt, jos jokin osa oleskelusta kuuluu valittuihin päivämääriin. Tämä mahdollistaa lisävalintojen tarjoamisen tiettynä päivämäärinä.

Varausmoottori pelkästään lisävalinnoille: Olemme lisänneet vaihtoehdon suodattaa varausmoottoria näyttämään vain lisävalinnat (joko kaikki tai valitut). Tämä uusi asetusvaihtoehto varausjärjestelmätasolla korvaa aiemman yleisen lisävalintojen asetuksen. Nyt on mahdollista luoda erillinen varausmoottori, joka näyttää vain lisävalinnat. Lue lisää tästä merkittävästä parannuksesta vastaavasta tukiartikkelistamme.