Nytt i november 2021

November 29, 2021, 12:28 PM EST

Varje litet strå…

Vi värdesätter varje liten feedback vi får från dig, eftersom den motiverar oss att göra din upplevelse så smidig och bra som möjligt. Så här är några nya förbättringar för att nå det målet.

Bokningsformuläret

Designalternativ: Vill du justera stilen på bokningsformuläret för att passa dina speciella behov eller hur du syns på webben? Våra UI-experter har arbetat hårt för att öka din frihet att designa din CSS och göra dina gästers bokningsupplevelse så trevlig och smidig som möjligt på alla typer av enheter.

Utseende: Bokningsformuläret visas nu med standard-teckensnittet för vilken enhet som än används för visning. Fördelen? Det stärker inte bara bokningsformulärets visningsstabilitet, utan det upplevs också mer familjärt för användaren – han känner sig hemma med bokningsformuläret på sin enhet med ett typsnitt han är van vid.

Tillgänglighet: Ytterligare finslipning av hela systemet har resulterat i en ännu bättre användarupplevelse, vilket gör det mer tillgängligt för så många som möjligt.

RTL-stöd (höger till vänster): I både vårt bokningsformulär och på hemsidan för de som använder Sirvoys webbplatsbyggare tillhandahåller vi nu RTL-stöd (skrivriktning höger-till-vänster) för språk som t.ex arabiska i både visnings- och textutseende.

Inställningar för tillval

Vi har även förbättrat inställningarna för tillval i bokningsformuläret

Alternativ för begränsad tillgänglighet: När man aktiverat “Tillgänglig under en begränsad period” för ett visst tillval, så har tillvalet fram tills nyligen bara visats i bokningsformuläret om hela vistelsen skulle falla inom de valda datumen. Med den senaste förbättringen så kommer nu tillval att visas för de delar av vistelsen som faller inom de valda datumen. Detta gör det till exempel möjligt att erbjuda tillval som du vill ska vara tillgängliga på ett specifikt datum.

Bokningsformulär endast för tillval: Med ett nytt filter kan du nu välja att visa ett bokningsformulär med endast tillval (antingen alla eller utvalda). Det här nya inställningsalternativet för individuella bokningsformulär ersätter den tidigare allmänna inställningen för tillval. Nu är det möjligt att skapa ett separat bokningsformulär som endast visar tillval. Läs mer om denna förbättring i den här supportartikeln.