Nyt i november 2021

November 29, 2021, 12:23 PM EST

Hver en lille smule hjælper…

Vi værdsætter hver eneste lille feedback vi får fra dig, fordi det øger vores vilje til at blive ved med at gøre din oplevelse så problemfri og behagelig som muligt. For alle. Så her er nogle nye forbedringer til at tjene dette mål.

Reservationsformular

Styling muligheder: Du vil gerne tilpasse din reservationsformular, så den passer til dine særlige behov eller tilstedeværelse på hjemmesiden? Vores UI eksperter har arbejdet hårdt for at give dig mere frihed i CSS-styling, hvilket gør dine gæsters reservations oplevelse så strømlinet som muligt på alle mulige enheder.

Udseende: Reservationsformularen viser nu ved hjælp af standard system skrifttyperne for den enhed, du bruger til at se. Fordelen? Det styrker ikke blot reservationsformularens visningsstabilitet, men giver også brugeren endnu mere fortrolighed – han føler sig hjemme ved at bruge reservationsformularen på sin enhed med en skrifttype, han er vant til.

Tilgængelighed: Yderligere forbedringer og rettelser i hele systemet har resulteret i en endnu bedre brugeroplevelse, hvilket gør det mere tilgængeligt for så mange som muligt.

RTL Support: I både vores reservationssystem og hjemmesiden for dem, der bruger Sirvoy hjemmesidebygger, giver vi nu RTL (højre-til-venstre) understøttelse til relaterede sprog såsom arabisk i både visningen og tekstens udseende.

Tilvalgs indstillinger

I forbindelse med reservationsformularen har vi også forbedret Tilvalgs indstillingerne.

Mulighed for begrænset tilgængelighed: Indtil nu, når du aktiverer “Tilgængelig i en begrænset periode” for et bestemt tilvalg, vil produktet kun blive vist på reservationsformularen, hvis hele opholdet falder inden for de valgte datoer. Med denne seneste udvikling vil tilvalget nu blive vist for enhver del af opholdet, der falder inden for de valgte datoer. Dette gør det muligt at tilbyde tilvalg, som du ønsker skal være tilgængeligt på en bestemt dato for eksempel.

Reservationsformular kun for tilvalg: Vi har tilføjet muligheden for at filtrere en reservationsformular til kun at vise tilvalgsmuligheder (enten alle eller udvalgte). Denne nye indstillingsmulighed på reservationsformularen erstatter den tidligere globale indstilling for tilvalg. Nu er det muligt at oprette en separat reservationsformular, der kun viser tilvalgsmuligheder. Læs mere om denne væsentlige forbedring i vores relaterede supportartikel.