Nieuw in november 2021

November 29, 2021, 12:23 PM EST

Alle beetjes helpen…

We waarderen ook het kleinste beetje feedback die we van je krijgen, omdat het ons een boost geeft om jouw ervaring zo naadloos en plezierig mogelijk te blijven maken. Voor iedereen. Dus hier zijn enkele recente verbeteringen om dat doel te bereiken.

Boekingsmodule

Styling opties: Je wilt de stijl van jouw boekingssysteem aanpassen aan je specifieke behoeften of aanwezigheid op de website? Onze UI-experts hebben hard gewerkt om je meer vrijheid te geven in CSS-styling, waardoor de ervaring van het boekingssysteem van je gasten zo gestroomlijnd mogelijk is op allerlei soorten apparaten.

Uiterlijk: Het boekingssysteem maakt nu gebruik van het standaard lettertype dat is ingesteld op het apparaat dat je gebruikt. Wat is het voordeel? Het versterkt niet alleen de weergavestabiliteit van de booking engine, maar geeft de gebruiker ook nog meer vertrouwdheid – hij voelt zich thuis bij het gebruik van de booking engine op zijn toestel met een lettertype dat hij gewend is.

Toegankelijkheid: Verdere verbeteringen en fixes in het hele systeem hebben geresulteerd in een nog betere gebruikerservaring, waardoor het voor zoveel mogelijk mensen toegankelijker is geworden.

RTL-ondersteuning: In zowel ons boekingssysteem als de webpagina voor degenen die de Sirvoy Website Bouwer gebruiken, bieden we nu RTL-ondersteuning (van rechts naar links) voor bepaalde talen zoals Arabisch, zowel in de pagina weergave als in de tekstweergave.

Extra’s Instellingen

In verband met de boekingsmodule hebben we ook de Extra’s Instellingen verbeterd.

Optie met beperkte beschikbaarheid: Tot nu toe werd het product bij het activeren van “Beschikbaar voor een beperkte periode” voor een bepaalde extra alleen weergegeven in de boekingsmodule als het volledige verblijf binnen de geselecteerde data zou vallen. Met deze nieuwste ontwikkeling wordt het product nu weergegeven als een deel van het verblijf binnen de geselecteerde data valt. Dit maakt het mogelijk extra’s aan te bieden die u bijvoorbeeld op een bepaalde datum beschikbaar wilt hebben.

Alleen boekingsmodule voor extra’s: We hebben de optie toegevoegd om een boekingssysteem te filteren om alleen extra opties te tonen (allemaal of geselecteerd). Deze nieuwe instellingsoptie op booking engine niveau vervangt de vorige globale instelling voor extra’s. Nu is het mogelijk om een aparte boekingsmodule te maken die alleen extra opties laat zien. Lees meer over deze aanzienlijke verbetering in ons gerelateerde ondersteuningsartikel.