Uutta lokakuussa 2021

October 28, 2021, 08:07 PM EDT

Pyrimme tarjoamaan järjestelmää joka tekee vieraanvaraisuuden hallinnoinnista mahdollisimman helppoa. Tämä pitää sisällään sen, että voit asiakkaana toimia itsenäisesti niin suuressa määrin kun mahdollista, erityisesti siirtyessäsi Sirvoylle uutena asiakkaana. Tätä silmällä pitäen olemme iloisia voidessamme kertoa sinulle äskettäisestä parannuksesta, josta varmasti tulet pitämään.

Uusi työkalu, jolla voit tuoda helposti olemassa olevat varauksesi Sirvoyhin

Kun siirryt Sirvoyhin, saatat haluta tuoda olemassa olevat varauksesi järjestelmään, niin että sinulla on kaikki tiedot koottuna yhdessä paikassa mahdollisimman nopeasti. Aiemmin sinulla oli (ja on edelleen) mahdollisuus saada apua tukitiimiltämme varauksiesi tuonnissa.

Nyt viimeisimmän kehitystyömme ansiosta sinun on mahdollista tuoda olemassa olevat varauksesi itse, mikä antaa sinulle täyden hallinnan siirtoprosessissa. Tämä tehdään noudattamalla joitain yksinkertaisia vaiheita, joita on helppo seurata:

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Tilisi -> Tuo varaukset.
  2. Anna varaustiedot – joko täyttämällä lomake manuaalisesti tai lataamalla CSV -tiedosto palvelimeen (katso alla olevat vaatimukset).
  3. Napsauta TARKISTA.
  4. Mahdolliset virheet tai varoitukset näytetään. Tarkista virheet ja varoitukset viemällä hiiri virhe-/varoituskuvakkeen päälle ja muokkaamalla lomaketta tarvittaessa.
  5. Napsauta VAHVISTA uudelleen, kunnes muita virheitä ei näy. Sen jälkeen TUO-painike tulee näkyviin.
  6. Napsauta TUO.

Nyt näet vahvistussivun, jossa voit napsauttaa linkkejä nähdäksesi jokaisen varauksen tiedot.

Olemme iloisia tästä parannuksesta, koska haluamme asiakkaidemme saavan mahdollisimman saumattoman kokemuksen kun he siirtyvät Sirvoyhin, ja voivat hyötyä helppokäyttöisen järjestelmämme eduista heti. Tietenkin myös tukitiimimme on käytettävissä 24/7 kuten aina ja antaa tarvittaessa mielellään apua.

Lue lisää tästä käytännöllisestä uudesta tuontityökalusta tästä tukiartikkelistamme.