Nytt i oktober 2021

October 28, 2021, 07:59 PM EDT

Vår mål är att tillhandahålla den bästa och enklaste programvaran för att ta hand om gäster. I detta ingår att låta dig vara så oberoende som möjligt. Inte minst när du som ny kund skiftar system till Sirvoy Med det här i åtanke är vi glada att kunna informera dig om en ny förbättring som du kommer att gilla.

Ett nytt verktyg för att enkelt importera dina befintliga bokningar till Sirvoy

När du flyttar över till Sirvoy kanske du vill importera dina befintliga bokningar till Sirvoy, så att du så snabbt som möjligt har allt på ett ställe. Tidigare hade du (och har fortfarande) möjlighet att få hjälp av vårt uppskattade support-team för att kunna importera alla dina bokningar.

Nu, efter vår senaste utveckling, har du friheten att själv importera dina befintliga bokningar, vilket ger dig full kontroll över överflyttningsprocessen. Du gör detta genom att följa några enkla steg:

  1. Gå till Inställningar -> Ert Konto -> Importera bokningar..
  2. Ange bokningsdatan – antingen genom att fylla i formuläret manuellt eller genom att ladda upp en CSV-fil.
  3. Klicka “Validera”
  4. Om något är inkorrekt, så visas fel eller varningar. Du åtgärdar enkelt fel och varningar genom att hålla muspekaren över fel-/varningssymbolen och justera formuläret därefter.
  5. Klicka på “Validera” igen tills inga fler fel visas. Därefter kommer IMPORT-knappen att bli synlig.
  6. Klicka “Importera”

Voilà! Du ser nu en bekräftelsessida där du kan klicka på länkarna för att se varje fullständig bokning.

Vi är stolta över denna förbättring, eftersom vi vill att våra kunder ska få en så bekymmersfri övergång som möjligt, och direkt få del av fördelarna med vår lättanvända programvara. Naturligtvis är vårt supportteam alltid tillgängligt dygnet runt, för att guida dig om du behöver hjälp.

Läs mer om detta nya praktiska importverktyg i den här supportartikeln.