Nyt i oktober 2021

October 28, 2021, 07:55 PM EDT

Vores vedvarende passion for at levere den ideelle software til hotel industrien omfatter at lade dig være så uafhængig som muligt, især når du skifter til Sirvoy som ny kunde. Med dette i tankerne er vi glade for at informere dig om en ny forbedring, du vil elske.

Et nyt værktøj til nemt at importere dine eksisterende reservationer til Sirvoy

Når du migrerer til Sirvoy, vil du måske importere dine eksisterende reservationer til Sirvoy, så du har alt på ét sted så hurtigt som muligt. Tidligere havde du (og har stadig) mulighed for at få hjælp fra vores anerkendte supportteam for at kunne importere alle dine reservationer.

Nu, med vores seneste udvikling, har du friheden til selv at importere dine eksisterende reservationer, hvilket giver dig fuld kontrol i migreringsprocessen. Dette gøres ved at følge nogle enkle trin, som er nemme at følge:

  1. Gå til Indstillinger -> Din konto -> Importer reservationer.
  2. Angiv reservationsdataene – enten ved manuelt at udfylde formularen eller ved at uploade en CSV fil.
  3. Klik på VALIDER.
  4. Hvis der er noget der stopper den, vil fejl eller advarsler blive vist. Du skal blot kontrollere disse ved at holde markøren over fejl/advarselssymbolet og justere formularen i overensstemmelse hermed.
  5. Klik på VALIDER igen, indtil der ikke vises flere fejl. Så bliver knappen IMPORTER synlig.
  6. Klik på IMPORTER.

Og voilà, du vil se en bekræftelsesside, hvor du kan klikke på linkene for at se hver fuld reservation!

Vi er stolte af denne forbedring, fordi vi ønsker, at vores kunder skal have en så problemfri overgang som muligt, så de kan nyde fordelene ved vores brugervenlige software med det samme. Naturligvis er vores supportteam tilgængeligt 24/7 som sædvanligt, og hjælper gerne med alt det du måtte have brug for.

Læs mere om dette praktiske nye importværktøj i vores relaterede supportartikel.