Nieuw in oktober 2021

October 28, 2021, 07:57 PM EDT

Onze voortdurende passie om de ideale software te bieden voor eenvoudig hospitatlity management, omvat ook zaken die er voor zorgen u zo onafhankelijk mogelijk te laten zijn, vooral wanneer u als nieuwe klant naar Sirvoy overstapt. Met dit in gedachten, informeren we u graag over een recente verbetering waar u dol op zult zijn.

Een nieuwe tool om uw bestaande boekingen gemakkelijk in Sirvoy te importeren

Wanneer je migreert naar Sirvoy, wil je misschien je bestaande boekingen importeren in Sirvoy, zodat je alles zo snel mogelijk op één plek hebt. In het verleden had (en heeft u nog steeds) de mogelijkheid om hulp te krijgen van ons gerenommeerde ondersteuningsteam om al uw boekingen succesvol te importeren.

Met onze meest recente ontwikkeling heeft u nu de vrijheid om uw bestaande boekingen zelf te importeren, waardoor u volledige controle heeft over het migratieproces. Dit wordt gedaan door enkele eenvoudige stappen te volgen die gemakkelijk te volgen zijn:

  1. Ga naar Instellingen -> Uw account -> Boekingen importeren.
  2. Geef de boekingsgegevens op – ofwel door het formulier handmatig in te vullen of door een CSV-bestand te uploaden (zie onderstaande vereisten).
  3. Klik op VALIDEREN.
  4. Als er vertragingen zijn, worden fouten of waarschuwingen weergegeven. Controleer fouten en waarschuwingen door met de muis over het fout-/waarschuwingssymbool te gaan en het formulier dienovereenkomstig aan te passen.
  5. Klik nogmaals op VALIDEREN totdat er geen fouten meer verschijnen. Dan wordt de IMPORT-knop zichtbaar.
  6. Klik op IMPORTEREN.

U ziet een bevestigingspagina waar u op de links kunt klikken om elke volledige boeking te zien.

We zijn trots op deze verbetering, omdat we willen dat onze klanten een zo naadloos mogelijke overgang hebben, zodat ze meteen kunnen profiteren van de voordelen van onze gebruiksvriendelijke software. Natuurlijk is ons ondersteuningsteam zoals gewoonlijk 24/7 beschikbaar en helpt u graag met alle hulp die u nodig heeft.

Lees meer over deze praktische nieuwe importtool in ons gerelateerde ondersteuningsartikel.