Vi presenterar Sirvoy Webbinarium

October 21, 2021, 08:07 PM EDT

Får du ut det mesta av Sirvoy?

Låt oss hjälpa dig!

Sirvoy har ett enda mål – att göra det enkelt för dig att ta hand om dina gäster. Det betyder att vi ständigt förbättrar och uppgraderar vår programvara baserat på din feedback. Men smarta funktioner är förstås bara bra om de används och är enkla att förstå. I en nyligen genomförd undersökning fick hotellägare frågan om de tyckte att de använde sitt bokningsprogram fullt ut. 80% av de tillfrågade svarade – “Nej”!

Detta fick oss att tänka till, eftersom vi vill att alla ska få ut det mesta av vår programvara. Vi samlade våra mest kreativa medarbetare och kom vi fram till en lösning. Med start den 27 oktober, klockan 16.00 UTC, är vi glada att kunna presentera gratis webbinarier live på vår YouTube-kanal. Följ med och få tips och om hur du kan använda Sirvoy för att förenkla och förbättra din verksamhet.

Vårt första 60-minuters webbinarium kommer att diskutera:

  • Rumstyper
  • Fakturering
  • Tillval

Efter varje session har du möjlighet att ställa alla de frågor du har funderat på. Kan du inte delta? Oroa dig inte, vi skickar en inspelning efter evenemanget. Allt du behöver göra är att prenumerera på vår Youtube kanal.

Detta webbinarium är till för dig

Joseph Lal, med lång erfarenhet i Sirvoy Support, kommer att vara din guide.

Gratis webbinarium (på engelska):

27 oktober, 16.00 UTC