Vi introduserer våre utviklende webinarer

October 20, 2021, 09:59 AM EDT

Får du mest mulig ut av Sirvoy?

La oss hjelpe deg!

Sirvoy har et enkelt mål – å gjøre det enkelt å vise gjestfrihet. Det betyr at vi stadig forbedrer og oppgraderer programvaren vår basert på tilbakemeldingen vi får av våre kunder. Men selvfølgelig er flotte funksjoner bare nyttige dersom de brukes og forstås. I en nylig undersøkelse ble hotellleiere spurt om de følte at de utnyttet sitt bookingsystems fulle potensial, og 80% svarte nei!

Dette ga oss noe å tenke på, ettersom vi ønsker at alle skal få mest mulig ut av programvaren vår. Etter et møte med Sirvoys mest kreative hoder, fant vi en løsning. Vi er glade for å introduserer en live webinar serie som vil bli holdt gratis på vår YouTube kanal. Denne starter den 27. oktober klokken 16.00 UTC. Bli med oss hver måned for tips og triks om hvordan du kan bruke Sirvoy til både å forenkle og forbedre virksomhetens drift.

Vårt første webinar kommer til å vare en times tid og vi vil diskutere det følgende:

  • Romtyper
  • Fakturering
  • Tillegg

Det vil bli mulighet til å stille spørsmål etter hver økt slik at du får svar på alle de spørsmålene du har tenkt på. Kan du ikke være til stede? Ingen problem, vi sender deg gjerne et lydopptak etter arrangementet. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg.

Vårt live webinar designet med deg i tanke

Joseph Lal, en av våre eksperter innen kundeservice, vil være  guiden din.

Gratis webinar (på engelsk):

27. oktober, 16.00 UTC