Tutustu opetuswebinaareihimme

October 20, 2021, 10:01 AM EDT

Saatko Sirvoysta kaiken irti?

Anna meidän auttaa sinua!

Sirvoyn tavoitteena on tehdä vieraanvaraisuusalalla toimisesta helpompaa. Tämä tarkoittaa, että parannamme ja päivitämme ohjelmistoamme jatkuvasti, saamamme palautteeseen perustuen. Tietenkin hyvistä ominaisuuksista on hyötyä vain, jos niitä käytetään ja ne ymmärretään. Äskettäin tehdyssä kyselyssä hotellien omistajilta kysyttiin, kokivatko he käyttäneensä PMS järjestelmänsä täysimääräisesti, ja massiivinen 80% vastaajista vastasi “ei”!

Tämä paljasti meille ongelman, koska haluamme kaikkien saavan parhaan hyödyn ohjelmistostamme. Kun pohdimme tätä Sirvoylla tiiminä, löysimme ratkaisun. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa että 27. lokakuuta 16.00 UTC alkaen aloitamme ilmaisen live-webinaarisarjan YouTube -kanavallamme. Liity mukaan saadaksesi joka kuukausi vinkkejä siitä, miten voit käyttää Sirvoyta liiketoimintasi yksinkertaistamiseen ja parantamiseen.

Ensimmäisessä tunnin mittaisessa webinaarissamme keskustelumme koskee:

  • Huonetyyppejä
  • Laskutusta
  • Lisävalintoja

Jokaisen osan jälkeen on kysymyksiä ja vastauksia -osio, jolloin sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Eikö sinun ole mahdollista liittyä seuraamaan? Älä huoli, lähetämme sinulle äänitallenteen tapahtuman jälkeen. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä.

Live-webinaarimme on suunniteltu sinua ajatellen

Tukiasiantuntijamme Joseph Lal on oppaasi.

Ilmainen webinaari (englanniksi):

27. lokakuuta, Klo 16:00 UTC