Introductie van onze educatieve webinars

October 20, 2021, 09:56 AM EDT

Haal jij het maximale uit Sirvoy?

We helpen je graag!

Sirvoy heeft maar één doel: gastvrijheid gemakkelijk maken. Dat betekent dat we onze software voortdurend verbeteren en upgraden op basis van uw feedback. Natuurlijk zijn geweldige functies alleen nuttig als ze worden gebruikt en begrepen. In een recent onderzoek werd hoteliers gevraagd of ze het gevoel hadden dat ze hun PMS ten volle benutten en maar liefst 80% van de respondenten zei ‘nee’!

Dit vormde een probleem voor ons, omdat we willen dat iedereen het maximale uit onze software haalt. Na een ontmoeting met de meest creatieve geesten van Sirvoy kwamen we met een oplossing. Vanaf 27 oktober 18:00 UTC introduceren we met veel plezier een gratis, live webinar serie op ons YouTube-kanaal. Kijk elke maand met ons mee voor tips en trucs over hoe u Sirvoy het beste kunt gebruiken om uw bedrijf te vereenvoudigen en te verbeteren.

In ons eerste webinar van een uur wordt het volgende besproken:

  • Kamer types
  • Facturatie
  • Extra’s

Na elke sessie heb je de mogelijkheid om al die vragen te stellen die je bezighouden en wij zullen deze voor je beantwoorden. Kun je niet meedoen? Maak je geen zorgen, we sturen je na het evenement een audio-opname. Het enige wat u hoeft te doen is u aan te melden.

Onze live webinar ontworpen met u in gedachten

Joseph Lal, Joseph Lal, onze ondersteuningsexpert, zal uw gids zijn.

Gratis webinar (in het Engels):

27 oktober, 18:00 UTC