Introducering af vores uddannelseswebinarer

October 20, 2021, 09:56 AM EDT

Får du mest ud af Sirvoy?

Lad os hjælpe dig!

Sirvoy har et enkelt mål – at gøre gæstfrihed let. Det betyder, at vi konstant forbedrer og opgraderer vores software baseret på din feedback. Store funktioner er naturligvis kun nyttige, hvis de bruges og forstås. I en nylig undersøgelse blev hotelejere spurgt, om de følte, at de brugte deres PMS til sit fulde potentiale, og 80% af respondenterne sagde nej!

Dette udgjorde et problem for os, da vi ønsker, at alle får mest muligt ud af vores software. Efter et møde med Sirvoys mest kreative sind, fandt vi på en løsning. Fra den 27. oktober kl. 16.00 UTC, glæder vi os over at kunne introducere en gratis, live webinar serie på vores YouTube kanal. Deltag, med os, hver måned for at få tips og tricks til, hvordan du kan bruge Sirvoy til at forenkle og forbedre din virksomhed.

Vores første én times webinar vil omhandle:

  • Overnatningstyper
  • Fakturering
  • Tilvalg

Med et spørgsmål og svar efter hver session har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du har. Har du ikke mulighed for at deltage? Bare rolig, vi sender dig en lydoptagelse efter begivenheden. Alt du skal gøre er at tilmelde dig.

Vores Live Webinar designet med dig i tankerne

Joseph Lal, vores supportekspert, vil være din guide.

Gratis webinar (på engelsk):

27. Oktober Kl. 16.00 UTC