Uutta syyskuussa 2021

September 29, 2021, 11:38 AM EDT

Auttaaksemme sinua keskittymään siihen, mikä on sinulle tärkeää, etsimme jatkuvasti tapoja joilla voimme tarjota sinulle lisää turvallisuutta, parannettuja ominaisuuksia ja jatkuvaa kehitystä kulissien takana.

Uudet iCal -palveluntarjoajayhteydet

Olemme tässä kuussa lisänneet tuen seuraaville iCal -palveluntarjoajille:

  • GlampingHub
  • Alma Heritage
  • Campanyon
  • Owayy

Katso tästä tukiartikkelista kaikki tukemamme iCal -palveluntarjoajat.

Callback URL

Olemme tehneet useita parannuksia varauksien vastakutsutoimintoomme viime kuukausien aikana:

  • Varauksen mukautetut kentät ja vieraan tiedot ovat nyt saatavilla varauksen vastakutsussa. Kirjanpitotilit ovat nyt lisätty varauksen huoneisiin ja lisävalintoihin. Myös varauksen kokonaissummat, mukaan lukien lisämaksut, ovat nyt lisätty vastakutsuun. Koska varaukset voidaan palauttaa peruutetusta tilasta, peruutustila on lisätty, jotta voit seurata peruutetusta tilasta palautettua varausta.
  • Sisällytämme nyt laskut ja maksut sekä käynnistämme takaisinsoiton, jos laskuihin tehdään muutoksia tai maksuja muutetaan, lisätään tai linkitetään varaukseen. Tämä mahdollistaa entistä tiiviimmän integroinnin laskutusjärjestelmiin.
  • Varauksien vastakutsutoiminto tukee nyt sekä IPv4- että IPv6-päätepisteitä ja kaksoispinoja. Aiemmin tuettiin vain IPv4:ää, ja nyt olemme lisänneet tuen IPv6:lle.
  • Luottamuksellisuuden ja yksityisyyden suojaamiseksi HTTPS TLS -versio 1.2 on nyt tukemamme vähimmäisversio. Suosittelemme käyttämään TLS 1.3:a, joka on tällä hetkellä uusin versio. Kaikki versiot ennen TLS 1.2:ta, sekä pelkän tekstin HTTP, eivät ole enää tuettuja.

Katso lisätietoja vastakutsutoimintoa käsittelevästä tukiartikkelistamme.

IPv6 -tuki

Internet -protokolla (tai IP) on taustalla oleva tekniikka, jonka avulla voit yhdistää laitteesi verkkoon. Aina kun laite käyttää Internetiä, sille annetaan yksilöllinen numeerinen IP -osoite. Kuten olet ehkä kuullut uutisista, Internet on kokenut kasvavaa osoitepulaa vanhempaa IP -versiota käytettäessä. Tämän ratkaisemiseksi on otettu käyttöön uusi IP -versio 6 (IPv6), ja sen on tarkoitus korvata edellinen IP -versio 4 (IPv4). Koska versiot eivät ole yhteensopivia keskenään, molempia vaaditaan siirtymäkauden aikana, mikä tarkoittaa, että sekä asiakas että palvelin tarvitsevat molemmat osoitteet.

Saatat jopa käyttää IPv6:ta huomaamatta sitä, koska Sirvoy on jo tukenut tätä versiota jo jonkin aikaa. Näet IP -osoitteen, johon olet kirjautunut, kohdassa Asetukset> Käyttäjätilit> Viimeisin tilitoiminta tai napsauttamalla oman tilisi käyttäjäprofiilia.

Jos näet pitkiä osoitteita, kuten 2001:0db8:0012:0034:5678:9abc:def0:1234, sen sijaan, että IP -osoite olisi tutummassa muodossa, kuten 192.0.2.123, käytät jo IPv6 -yhteyttä Sirvoyhin. IPv6:n pidemmät osoitteet mahdollistavat suuremman osoitetilan. Onnittelut, käytät Internet -palveluntarjoajaa, joka suhtautuu Internetin kasvuun vakavasti!

Mitä tämä merkitsee sinulle? Tämä merkitsee vain sitä että me pidämme sinusta hyvää huolta ja että voit jatkaa Sirvoyn käyttöä normaalisti. Palvelu voi toimia jopa hieman nopeammin IPv6:lla. Edellä mainittu osoitteen muodon muutos on yksi harvoista näkyvistä muutoksista loppukäyttäjille. Viimeaikaisten parannusten ansiosta, koskien varausten vastakutsupyyntöjä, tuemme IPv6:tä myös tällä alueella, tarkoittaen sitä että kaikki Sirvoyn osat tukevat uutta IP -versiota. Olemme sitoutuneet jatkamaan kehitystä tällä alalla.

Kaikki jakelukanavakumppanimme, maksupalveluntarjoajamme tai muut integraatiot eivät tue IPv6:ta Sirvoyn tavoin. Teemme yhteistyötä heidän kanssaan ja toivomme, että hekin ottavat IPv6:n käyttöön pian. Jos tämä on sinulle tärkeää ja jos jokin kumppaneistamme jota käytät ei ole vielä ottaneet tätä käyttöön, ota heihin yhteyttä. Kerro siitä myös meille, jotta voimme käsitellä asiaa heidän kanssaan.

Hyvää surffausta!