Nytt i september 2021

September 29, 2021, 11:41 AM EDT

For at du skal kunne fokusere på det som er viktig for deg, fortsetter vi å lete etter måter som vil gi deg både økt sikkerhet og forbedrede funksjoner på nettet, samt at vi stadig vekk forbedre det som skjer bak kulissene.

Tilknytting til flere iCal-kanaler

Fra og med denne måneden er tre nye iCal-kanaler tilgjengelig:

  • GlampingHub
  • Alma Heritage
  • Campanyon
  • Owayy

Sjekk denne artikkelen for alle iCal-kanaler som er tilgjengelig gjennom Sirvoy. 

Callback URL

I løpet av de siste månedene har vi implementert forskjellige forbedringer for vår funksjon for booking callback: 

  • Egendefinerte felt i en booking og gjestereferanse (fakturareferanse) er nå inkludert i funksjonen for booking callback. Informasjon om din kontoplan for regnskap har blitt lagt til når en romtype eller et tillegg blir booket. Dessuten har vi lagt til totalsum inklusive tilleggsavgifter. Ettersom avbestille bookinger kan gjenopprettes, har status for avbestillingen blitt lagt til. Dette gjør at du kan spore opp reservasjoner som har blitt gjenopprettet etter å ha vært avbestilt.
  • Vi inkluderer nå fakturaer og betalinger, og utløser også en callback dersom endringer gjøres på fakturaer eller betalinger som har blitt lagt til eller koblet til en booking. Resultatet er en tettere integrasjon med fakturasystemer.
  • Callbacks fra bookinger støtter nå både IPv4- og IPv6-endepunkter, så vel som dual-stack . Tidligere ble bare IPv4 støttet, men nå er støtte for IPv6 tilgjengelig.
  • For å beskytte konfidensielle opplysninger og personvern, støtter vi nå kun TTPS TLS versjon 1.2 og nyere. Vi anbefaler at du benytter TLS 1.3, som for øyeblikket er den siste versjonen tilgjengelig. Samtlige versjoner før TLS 1.2 eller ren tekst HTTP vil ikke lengre bli støttet.

Du finner mer informasjon i artikkelen om funksjonen for callback URL.

IPv6-støtte

Internettprotokoll (eller IP) er den underliggende teknologien som gjør det mulig for deg å koble enhetene dine til nettet. Når en enhet kobles til Internett, får enheten en unik, numerisk IP-adresse. Men som du muligens har hørt på nyhetene, har Internett opplevd en økende adressemangel med den eldre IP-versjonen. For å løse dette har en ny IP-versjon 6 (IPv6) blitt implementert og er ment å erstatte den forrige IP-versjonen 4 (IPv4). Siden versjonene er inkompatible med hverandre, er begge to påkrevd i en overgangsperiode. Det betyr at både klienten og serveren trenger én adresse hver for enhver versjon.

Du kan til og med har brukt IPv6 uten å legge merke til det, ettersom Sirvoy allerede har støttet dette en liten stund. Du kan se IP-adressen du har logget inn med under Innstillinger > Brukerkontoer > Siste kontoaktivitet. For å se IP-adressen for din egen konto, klikk på “Brukerprofil”.

Dersom du ser lange adresser som for eksempel 2001:0db8:0012:0034:5678:9abc:def0:1234, i stedet for en standard IP-adresse, eksempelvis 192.0.2.123, så bruker du allerede IPv6 for å koble deg til Sirvoy. Fordelen med de lengre adressene i IPv6 er et større adresserom. Gratulerer, du benytter deg av en internettleverandør som tar veksten av Internett på alvor!

Men hva betyr alt dette for deg? Bare at vi tar oss av det tekniske for deg slik at du kan fortsette å bruke Sirvoy som normalt. Det kan til og med være litt raskere med IPv6. Adresseformatendringen nevnt ovenfor er en av få synlige endringer for sluttbrukere. Takket være de siste forbedringene vi har gjort for booking callback, støtter vi nå også IPv6 på dette området, slik at alle Sirvoy-funksjonene støtter den nye IP-versjonen. Vi gjør vårt beste for å fortsette med det.

Ikke alle av våre bookingkanalpartnere, betalingsleverandører eller andre tredjeparts integrasjoner tilgjengelig, støtter IPv6 helt og fullt slik Sirvoy gjør. Vi jobber sammen med dem og håper de snart vil gjøre sitt for å støtte versjonen. Om dette er viktig for deg, og du er avhengig av våre partnere som ennå ikke har lagt til dette, vennligst gi dem beskjed. Og gi oss også beskjed slik at vi kan ta det opp med dem.

God surfing på nettet!