Nyt i september 2021

September 29, 2021, 11:41 AM EDT

For at hjælpe dig med at fokusere på det, der er vigtigt for dig, fortsætter vi med at lede efter måder at give dig ekstra sikkerhed, forbedrede funktioner og løbende udvikling bag kulisserne.

Support til flere iCal udbydere

Vi har tilføjet support til følgende iCal udbydere fra denne måned:

  • GlampingHub
  • Alma Heritage
  • Campanyon
  • Owayy

Se denne supportartikel for alle iCal udbydere, vi understøtter.

Callback URL

Vi har foretaget flere forbedringer af vores reservations callback funktion i løbet af de sidste måneder:

  • Reservation af tilpassede felter og gæstereference er nu tilgængelig i reservations callback funktionen. Regnskabs konti oplysninger er blevet tilføjet til reservation af værelser og tilvalg, total inklusive tillæg er også blevet tilføjet. Da reservationer kan gendannes fra annulleret status, er aflysningsstatus blevet tilføjet, så du kan spore en reservation, der er gendannet fra en annulleret tilstand.
  • Vi inkluderer nu fakturaer og betalinger og udløser også tilbagekald, hvis der foretages ændringer i fakturaer eller betalinger ændres, tilføjes eller linkes til en reservation. Dette muliggør en strammere integration med fakturasystemer.
  • Reservations callback funktionen understøtter nu både IPv4- og IPv6-slutpunkter samt dual-stack. Tidligere blev kun IPv4 understøttet, og vi har nu tilføjet support til IPv6.
  • For at beskytte privathed er HTTPS TLS version 1.2 nu den mindste version, vi understøtter. Vi anbefaler, at TLS 1.3 bruges, som i øjeblikket er den nyeste version. Enhver version før TLS 1.2 eller ren tekst HTTP understøttes ikke længere.

Se vores supportartikel på callback funktionen for at få flere detaljer.

IPv6 Support

Internetprotokol (eller IP) er den underliggende teknologi, der gør det muligt for dig at forbinde dine enheder til internettet. Når en enhed får adgang til internettet, tildeles den en unik, numerisk IP adresse. Men som du måske har hørt fra nyhederne, har Internettet oplevet stigende adressemangel med den ældre IP version. For at løse dette er en ny IP version 6 (IPv6) blevet implementeret og er beregnet til at erstatte den tidligere IP version 4 (IPv4). Da versionerne er inkompatible med hinanden, er begge påkrævet i en overgangsperiode, hvilket betyder, at både klient og server har brug for en adresse for hver.

Du bruger måske endda IPv6 uden at vide det, da Sirvoy allerede understøtter dette og har gjort det i et stykke tid. Du kan se den IP adresse, du har logget ind på under Indstillinger > Brugerkonti > Seneste kontoaktivitet, eller for din egen konto skal du klikke på din “Brugerprofil”.

Hvis du ser lange adresser som 2001:0db8:0012:0034:5678:9abc:def0:1234 der, i stedet for hvad du er vant til at se som en IP-adresse 192.0.2.123, bruger du allerede IPv6 til at oprette forbindelse til Sirvoy. De længere adresser i IPv6 giver mulighed for et større adresserum. Tillykke, du bruger en internetudbyder, der tager væksten på Internettet alvorligt!

Men hvad betyder alt dette for dig? Bare at vi har din ryg, og at du vil kunne fortsætte med at bruge Sirvoy som normalt. Det kan endda være lidt hurtigere på IPv6. Adresseformatændringen nævnt ovenfor er en af ​​de få synlige ændringer for slutbrugere. Med de seneste forbedringer af reservations callback funktionen understøtter vi også IPv6 på dette område, hvilket gør, at alt i Sirvoy understøtter den nye IP version. Vi har forpligtet os til at fortsætte med at gøre det.

Ikke alle af vores kanalpartnere eller betalingsudbydere eller andre integrationer som du kan vælge understøtter fuldt ud IPv6, som Sirvoy gør. Vi arbejder sammen med dem og håber, at de snart tænder kontakten for at muliggøre supporten til det også. Hvis dette er vigtigt for dig, og du afhænger af nogle af vores partnere, der endnu ikke har tilføjet dette, skal du give dem besked. Og gør os også opmærksom på det, så vi kan løse det med dem.

Nyd din surfing!