Nieuw in september 2021

September 29, 2021, 11:38 AM EDT

Om u te helpen focussen op wat belangrijk voor u is, blijven we zoeken naar manieren om u extra beveiliging, verbeterde functies en voortdurende ontwikkeling achter de schermen te bieden.

Ondersteuning voor extra iCal-providers

We hebben vanaf deze maand ondersteuning toegevoegd voor de volgende iCal-providers:

  • GlampingHub
  • Alma Heritage
  • Campanjon
  • Owayy

Zie dit ondersteuningsartikel voor alle iCal-providers die we ondersteunen.

Callback URL

We hebben de afgelopen maanden verschillende verbeteringen aangebracht aan onze terugbelfunctie voor boekingen:

  • Aangepaste boekingsvelden en gastreferentie zijn nu beschikbaar in de boekingscallback. Grootboekrekeninginformatie is toegevoegd aan boekbare kamees en extra opties, ook totalen inclusief toeslagen zijn toegevoegd. Omdat boekingen kunnen worden hersteld vanuit de geannuleerde status, is de annuleringsstatus toegevoegd, zodat u een boeking kunt volgen die is hersteld vanuit een geannuleerde status.
  • We nemen nu facturen en betalingen op, en activeren ook callbacks als er wijzigingen worden aangebracht in facturen of betalingen worden gewijzigd, toegevoegd of gekoppeld aan een boeking. Dit zorgt voor een nauwere integratie met factuursystemen.
  • Callbacks bij boekingen ondersteunen nu zowel IPv4- als IPv6-eindpunten, evenals dual-stack. Voorheen werd alleen IPv4 ondersteund en nu hebben we ondersteuning voor IPv6 toegevoegd.
  • Om de vertrouwelijkheid en privacy te beschermen is HTTPS TLS versie 1.2 nu de minimale versie die we ondersteunen. We raden aan om TLS 1.3 te gebruiken, wat momenteel de nieuwste versie is. Alle versies vóór TLS 1.2 of  gewone HTTP tekst worden niet langer ondersteund.

Zie ons ondersteuningsartikel voor callback functies voor meer informatie.

IPv6-ondersteuning

Internet Protocol (of IP) is de onderliggende technologie die het voor u mogelijk maakt om uw apparaten met internet te verbinden. Telkens wanneer een apparaat verbinding maakt met internet, krijgt het een uniek, numeriek IP-adres toegewezen. Echter, zoals je misschien uit het nieuws hebt vernomen, heeft het internet met de oudere IP-versie een toenemend adrestekort ervaren. Om dit aan te pakken en op te lossen is een nieuwe IP-versie 6 (IPv6) geïmplementeerd en is bedoeld om de vorige IP-versie 4 (IPv4) te vervangen. Omdat de versies niet compatibel zijn met elkaar, zijn beide vereist tijdens een overgangsperiode, wat betekent dat zowel de client als de server één adres van elk nodig hebben.

Misschien gebruikt u zelfs IPv6 zonder het te beseffen, aangezien Sirvoy dit al een tijdje ondersteunt. U kunt het IP-adres zien waarop u bent ingelogd onder Instellingen > Gebruikersaccounts > Laatste accountactiviteit, of voor uw eigen account, klik op uw “Gebruikersprofiel”.

Als je daar lange adressen zoals 2001:0db8:0012:0034:5678:9abc:def0:1234 ziet, in plaats van wat je gewend bent te zien als een IP-adres 192.0.2.123, gebruik je al IPv6 om verbinding te maken met Sirvoy. De langere adressen in IPv6 zorgen voor een grotere adresruimte. Gefeliciteerd, u gebruikt een internetprovider die de groei van internet serieus neemt!

Wat betekent dit echter allemaal voor u? Alleen dat we met voor je vooruitdenken en dat je Sirvoy gewoon kunt blijven gebruiken. Op IPv6 is het misschien zelfs iets sneller. De bovengenoemde wijziging van het adresformaat is een van de weinige zichtbare wijzigingen voor eindgebruikers. Met de recente verbeteringen van het terugbellen van boekingen ondersteunen we ook IPv6 op dit gebied, waardoor heel Sirvoy de nieuwe IP-versie ondersteunt. We zijn vastbesloten dit te blijven doen.

Niet al onze boekingskanaalpartners, betalingsproviders of andere integraties die u kunt kiezen, ondersteunen IPv6 volledig zoals Sirvoy. We werken met hen samen en hopen dat ze snel de knop zullen omzetten om ondersteuning mogelijk te maken. Als dit belangrijk voor u is en u vertrouwt op enkele van onze partners die dit nog niet hebben toegevoegd, laat het hen dan weten. En laat het ons ook weten, zodat we het met hen kunnen bespreken.

Veel surfplezier!