Uutta elokuussa 2021

August 09, 2021, 06:50 PM EDT

Viime viikkoina olemme tehneet joitain parannuksia, jotka helpottavat päivittäistä työtäsi Sirvoyn järjestelmän kanssa.

Puhelinnumeron kelpoisuustarkistus

Hyväksyimme aiemmin kaikki puhelinnumerot, jotka lisättiin varauksiin, vaikka ne olivat joissakin tapauksissa virheellisiä. Esimerkiksi jakelukanavilta tulevilla puhelinnumeroilla oli historiallisesti enemmän kelpoisuusongelmia, kuin niillä jotka tulivat varausmoottorin kautta. Olemme nyt standardoineet tämän niin, että kaikista lähteistä tulevat puhelinnumerot validoidaan tarkasti. On tärkeää, että voit luottaa siihen, että sinulla on oikea ja toimiva numero voidaksesi tarvittaessa tavoittaa vieraasi. Lisäksi kaikki historialliset varaukset tarkistettiin ja tapauksissa, joissa numerot olivat virheellisiä, ne on siirretty varauksen kommenttiosioon. Sama koskee jakelukanavilta tulevia varauksia, niissä tapauksissa kun Sirvoylle lähetetty puhelinnumero on virheellisessä muodossa.

Näet tällöin seuraavan virheilmoituksen: “Puhelinnumeroa … ei hyväksytty tekstiviestien lähettämiseen. Tarkista muoto (esim. maakoodin etuliite) ja lisää se manuaalisesti Puhelinnumero -kenttään.” Jos huomaat tämän tapahtuvan jakelukanavilta tulleissa varauksissa, ota meihin yhteyttä, niin otamme puolestamme yhteyttä varauskanavaan ja yritämme työskennellä heidän kanssaan parantaaksemme lähetettyjen puhelinnumeroiden muodon kelpoisuutta tulevaisuudessa.

Varausluettelo / Varausnäkymä / Varaushaku

  • Edellä olevan puhelinnumerovahvistuksen perusteella olemme tehostaneet puhelinnumeroiden etsimistä sekä alueellisessa että kansainvälisessä muodossa varaushakuosiossa.
  • Olemme lisänneet mahdollisuuden etsiä varauksia, joissa tietty lisävalinta on varattu, mikä tekee hausta entistä tehokkaampaa.
  • Nyt on mahdollista käyttää suodatinta Maksettu varausluettelossa ja -haussa, ja se sisältää myös vaihtoehtoja, kuten osittain maksettu ja ylimaksettu.
  • Varausluettelon ja -haun Laskutettu -suodatinta on muokattu ja sitä voidaan nyt käyttää haussa. Aiemmin oli ainoastaan mahdollista piilottaa luettelon laskutetut varaukset, mutta nyt olemme lisänneet näille samat neljä tilaa kuin maksetuille varauksille (ei laskutettu, laskutettu, osittain laskutettu, ylilaskutettu).

Toivomme, että nämä muutokset helpottavat etsimiesi varausten löytämistä. Edellä mainitun lisäksi olemme parantaneet myös järjestelmän suorituskykyä, joten sen pitäisi reagoida nopeammin kuin koskaan!

WordPress -lisäosan päivitys

WordPress 5.8 julkaistiin heinäkuussa, ja olemme julkaisseet uuden varausmoottoriversion, joka on testattu uuden WordPress -version kanssa. Jos käytät WordPressiä, tutustu lisäosaan täällä: https://wordpress.org/plugins/sirvoy-booking-engine/.

Varausmoottori ja laskutus tukee nyt latvian kieltä

Latvia on 28. kieli, jonka lisäämme sekä varausmoottoriin että laskutustoimintoon. Jos haluat käyttää varausmoottoria kielellä, jota ei vielä tueta, ota meihin yhteyttä.

Tämän lisäksi monia muita parannuksia on tapahtunut kulissien takana järjestelmämme toiminnallisuuden parantamiseksi.

Kiitos että käytät Sirvoyta!