Nyt i august 2021

August 09, 2021, 06:48 PM EDT

De sidste par uger har der været nogle forbedringer, der hjælper med at forbedre din daglige arbejdsgang med Sirvoy.

Validering af telefonnummer

Vi har tidligere accepteret telefonnumre som blev tilføjet til reservationer selvom de i nogle tilfælde var ugyldige. For eksempel havde telefonnumre fra reservations kanaler historisk set mindre validering end telefonnumre fra reservationsformularen. Vi har nu standardiseret dette, så telefonnumre valideres omfattende fra alle kilder. Vi ved hvor vigtigt det er at du skal kunne stole på, at du har det nøjagtige nummer på dine gæster, hvis du skulle få brug for det. Derudover blev alle historiske reservationer kontrolleret, og i de tilfælde, hvor tallene var ugyldige, er de i stedet blevet flyttet til kommentarfeltet. Det samme gælder for kanaler, der sender os reservationer med et ugyldigt format.

Du vil se fejlmeddelelsen lyde sådan; “Telefonnummeret … blev ikke accepteret til afsendelse af SMS. Kontroller venligst formatet (f.eks. Landekode -præfiks), og indsæt det manuelt i feltet Telefonnummer “. Hvis du finder ud af at dette sker ved reservationer fra dine reservations kanaler, bedes du kontakte os, så kontakter vi reservations kanalen og prøver at samarbejde med dem for at forbedre dette i fremtiden.

Reservations liste / Reservations visning / Reservations søgning

  • Med udgangspunkt i ovenstående telefonnummervalidering har vi gjort det lettere at søge efter telefonnumre i både regionalt og internationalt format i søge sektionen til reservationer.
  • Vi har tilføjet muligheden for at søge efter reservationer, hvor et bestemt tilvalg er reserveret, hvilket gør søgningen endnu mere kraftfuld.
  • Det er nu muligt at bruge filteret “Betalt” på reservations listen og i en søgning og inkluderer også muligheder som delvist betalt og overbetalt.
  • Filteret “Faktureret” på reservations listen og i en søgning er blevet lavet om og kan nu bruges i en søgning. Tidligere var det kun muligt at skjule fakturerede reservationer på listen, nu er de samme fire statuser, der blev brugt til “Betalt” tilføjet (Ikke faktureret, faktureret, delvist faktureret, overfaktureret).

Vi håber, at disse ændringer vil gøre det lettere at finde de reservationer du leder efter. Ud over ovenstående har vi også forbedret ydeevnen, så systemet burde være hurtigere end nogensinde!

WordPress plugin opdatering

WordPress 5.8 blev udgivet i juli, og vi har frigivet en ny reservationsformular version, der er testet med den nye WordPress version. Hvis du bruger WordPress, kan du se vores plugin her: https://wordpress.org/plugins/sirvoy-booking-engine/.

Tilføjet support til Lettisk i reservationsformularen og fakturaer

Lettisk er det 28. sprog, vi tilføjer support til, både for reservationsformularen og vores faktureringsfunktion. Hvis du vil se reservationsformularen på et sprog, der stadig mangler, bedes du kontakte os.

Oven i købet er der fundet mange andre forbedringer sted bag kulisserne for at styrke vores systems robusthed.

Tak fordi du bruger Sirvoy!