Nieuw in augustus 2021

August 09, 2021, 06:45 PM EDT

De afgelopen weken zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd die u zullen helpen uw dagelijkse werkzaamheden met het Sirvoy-systeem te verbeteren.

Telefoonnummervalidatie

Eerder accepteerden we telefoonnummers die aan boekingen waren toegevoegd, ook al waren ze in sommige gevallen ongeldig. Zo hadden telefoonnummers die afkomstig waren van boekingskanalen in het verleden minder validatie dan telefoonnummers van het boekingssysteem. Dit hebben we nu gestandaardiseerd zodat telefoonnummers vanuit alle bronnen uitgebreid gevalideerd worden. We begrijpen dat u erop moet kunnen vertrouwen dat u een nauwkeurig nummer heeft om uw gasten te bereiken als dat nodig is. Bovendien werden alle historische boekingen gecontroleerd en in de gevallen waarin nummers ongeldig waren, zijn ze in plaats daarvan verplaatst naar het opmerkingengedeelte. Hetzelfde geldt voor kanalen die ons boekingen met een ongeldig formaat sturen.

U zult zien dat de foutmelding als volgt luidt; “Het telefoonnummer … werd niet geaccepteerd voor het verzenden van sms. Controleer het formaat (bijvoorbeeld het voorvoegsel van de landcode) en voeg het handmatig in het veld Telefoonnummer in”. Als je merkt dat dit gebeurt bij boekingen van je boekingskanalen, neem dan contact met ons op en we zullen contact opnemen met het boekingskanaal en proberen met hen samen te werken om dit in de toekomst te verbeteren.

Boekingslijst / Boekingsweergave / Boeking zoeken

  • Voortbouwend op de bovenstaande validatie van telefoonnummers, hebben we het gemakkelijker gemaakt om te zoeken naar telefoonnummers in zowel regionaal als internationaal formaat in de sectie Zoeken boeken.
  • We hebben de mogelijkheid toegevoegd om boekingen te zoeken waarbij een specifieke extra optie is geboekt, waardoor het zoeken nog krachtiger wordt.
  • Het is nu mogelijk om het filter “Betaald” op de boekingslijst en in een zoekopdracht te gebruiken, en bevat ook opties zoals gedeeltelijk betaald en te veel betaald.
  • Het filter “Gefactureerd” op de boekingslijst en in een zoekopdracht is herwerkt en kan nu worden gebruikt in een zoekopdracht. Voorheen was het alleen mogelijk om gefactureerde boekingen in de lijst te verbergen, nu zijn dezelfde vier statussen toegevoegd die worden gebruikt voor “Betaald” (Niet gefactureerd, gefactureerd, gedeeltelijk gefactureerd, overgefactureerd).

We hopen dat deze wijzigingen het gemakkelijker maken om de boekingen die u zoekt te vinden. Naast het bovenstaande hebben we ook de prestaties verbeterd, dus het systeem moet sneller reageren dan ooit!

WordPress plug-in-update

WordPress 5.8 is in juli uitgebracht en we hebben een nieuwe versie van de boekingsengine uitgebracht die is getest met de nieuwe WordPress-versie. Als je WordPress gebruikt, bekijk dan hier onze plug-in: https://wordpress.org/plugins/sirvoy-booking-engine/.

Ondersteuning toegevoegd voor Lets in de boekingsmodule en facturen

Lets is de 28e taal waaraan we ondersteuning toevoegen, zowel voor de boekingsmodule als voor onze factureringsfunctie. Als je de boekingsmodule wilt zien in een taal die nog ontbreekt, neem dan contact met ons op.

Bovendien hebben er achter de schermen nog vele andere verbeteringen plaatsgevonden om de robuustheid van ons systeem te versterken.

Bedankt voor het gebruik van Sirvoy!