Uutta toukokuussa 2021

May 31, 2021, 06:58 AM EDT

Ensinnäkin meidän on annettava suuri kiitos kaikesta yhteistyöstä ja arvokkaasta palautteesta, joka on auttanut meitä saamaan päivityksen viimeisimpään varausmoottorin versioon 3.0 onnistuneesti päätökseen. Monet asiakkaat ovat jo ilmaisseet kuinka paljon he pitävät sen uudesta ulkoasusta ja toiminnallisuudesta. Näiden merkittävien parannusten lisäksi ilmoitamme mielellämme vielä joistakin muistakin kohennuksista.

Suunnittelu mukautetulla CSS:llä. Viimeisimmän varausmoottorin version CSS-rakenne on nyt vakaa, joten varausmoottorin ulkoasun muokkaaminen, esimerkiksi sen yhdenmukaistamiseksi verkkosivustosi kanssa käyttämällä mukautettua CSS:ää, on nyt mahdollista. Päivitetyt artikkelimme CSS:n muokkaamisesta ja varausmoottorin tekstien mukauttamisesta CSS:n avulla tarjoavat hyödyllistä tietoa tältä osin.

Varausmoottorin kielet. Koska tuemme varausmoottorissa noin 28 kieltä, kaikki uuden version käännökset on nyt sisällytetty, mikä antaa sinulle laajan valikoiman kieliä, joilla vieraasi voivat tehdä varauksen.

WordPress-vempain. Nyt saatavilla on päivitetty tapa upottaa varausmoottori WordPressin vempaimena. Voit lukea siitä lisää viimeisimmässä artikkelissamme varausjärjestelmän asentamisesta WordPressiin.

Minivempain. On mahdollista upottaa varausmoottori pienenä vempaimena verkkosivustollesi, esimerkiksi sivupalkkiin. Uusi versio sopeutuu automaattisesti annettuun tilaan ja mukautuu, joten tätä varten ei ole asetuksia. Kapean tilan takia voi kuitenkin olla hyödyllistä uudelleenohjata vieraat toiselle sivulle, jossa he voivat jatkaa varausprosessia, jolloin he saavat paremman yleiskuvan käytettävissä olevista huoneista ja lisävalinnoista. Lue lisää uudesta artikkelistamme tästä pienestä mutta merkittävästä ominaisuudesta.

Sirvoyn verkkosivurakentaja. Tämä Pro-version ominaisuus on saanut positiivisen vastaanoton. Olemme nyt lisänneet lisää osioita verkkosivusi parantamiseksi entisestään – Galleria-osion, joka antaa sinulle mahdollisuuden ladata useita kuvia majoituksestasi ja joka antaa vieraillesi erilaisia katseluvaihtoehtoja, sekä Ehdot ja määräykset -osion jossa voit näyttää ehdot ja määräykset yksinkertaisesti vieraille ja samalla antaa muita heille hyödyllisiä tietoja. Lue lisää Sirvoyn verkkosivurakentaja -oppaastamme.

Koska kehitystiimimme toimii hellittämättä vastatakseen arvokkaaseen palautteeseesi, olet todennäköisesti huomannut myös muita parannuksia Sirvoy-järjestelmän päivittäisessä käytössä. Emme tule luopumaan tavoitteestamme tehdä Sirvoy-kokemuksestasi mahdollisimman helpon ja saumattoman.