Nytt i maj 2021

May 31, 2021, 07:01 AM EDT

Först av allt vill vi säga ett stort tack för ditt samarbete och all värdefull feedback. Det har möjliggjort en framgångsrik uppgradering till vårt nya bokningsformulär, version 3.0. Många kunder har redan gett en väldigt positiv respons till den nya designen och tillagda funktioner. Utöver detta vill vi nu gärna informerar dig om några ytterligare funktionsförbättringar.

Designa med anpassad CSS. CSS-strukturen för den nya versionen av bokningsformuläret är nu stabil. Så för dem som vill ändra designen på bokningsformuläret med hjälp av anpassad CSS, så att det harmonierar bättre med resten av hemsidan, kan nu göra det. Våra uppdaterade artiklar om redigering av CSS och att ändra text i bokningsformuläret med CSS ger ytterligare information om det här.

Bokningsformuläret på olika språk. Bokningsformuläret stöder 28 språk och alla översättningar för den nya versionen är klara. Det ger dig ett stort urval av språk som dina gäster kan göra sina bokningar på.

WordPress-widget. Det finns nu ett uppdaterat sätt för att lägga till bokningsformuläret som en widget (ruta) på WordPress, du kan läsa mer om det i artikeln: installera bokningsformuläret på WordPress.

“Mini”-widget. Du har möjlighet att lägga till bokningsformuläret som en mini-widget (liten ruta) på din hemsida, till exempel inkluderad i ett sidofält. Den nya versionen anpassas automatiskt till det angivna utrymmet, så det behövs ingen extra inställning för detta. Men om rutan är väldigt liten kan det vara bra att omdirigera gästerna till en annan sida där de kan fortsätta bokningsprocessen, så att de får en bättre överblick över tillgängliga rum och tillval. Läs mer i vår nya artikel om den här lilla men smarta funktionen

Sirvoy Webbplatsbyggare. Denna funktion (tillgänglig i PRO) har fått ett väldigt positivt gensvar. Vi har nu lagt till fler sektioner för att ytterligare förbättra hemsidan – “Galleri”-sektionen ger dig möjlighet att ladda upp fler bilder av ditt boende, tillsammans med olika visningsalternativ för dina gäster. Och under sektionen “Villkor” kan du enkelt publicera dina villkor och informera dina gäster om allt de behöver veta. Läs mer i Guide till Sirvoy Webbplatsbyggare.

Eftersom vårt utvecklingsteam hela tiden försöker realisera all värdefull feedback, har du troligen märkt ytterligare förbättringar under din dagliga användning av systemet. Vår önskan är att alltid göra din Sirvoy-upplevelse så smidig och enkel som möjligt.