Nytt i mai 2021

May 31, 2021, 06:55 AM EDT

Først og fremst må vi si tusen takk for ditt villige samarbeid og dine verdifulle tilbakemeldinger som har gjort oppgraderingen til versjon 3 av bookingmotoren til en stor suksess. Mange kunder har allerede gitt utrykk for at de setter pris på det nye designet og funksjonaliteten. Sammen med denne betydelige oppgraderingen er vi glade for å fortelle deg gjerne om noen ytterligere forbedringer.

Design med tilpasset CSS. CSS-strukturen til den siste versjonen av bookingmotoren er nå stabil, så for de som ønsker å endre designet til bookingmotoren for at den skal matche med resten av nettsiden sin ved bruk av CSS, er det nå mulig. Våre oppdaterte artikler om endring av CSS og tilpasning av tekst i bookingmotoren med CSS gir nyttig informasjon i denne forbindelse.

Bookingmotorspråk. Vi støtter 28 språk for bookingmotoren og alle er nå installert og tilgjengelig, noe som gir deg et stort utvalg av språk som dine gjester kan bruke når de booker.

WordPress-widget. Måten du legger til bookingmotoren som en widget på WordPress er oppdatert. Du kan lese mer om det i vår siste artikkel om hvordan installere bookingmotoren på WordPress.

«Mini»-widget. Du har muligheten til å legge til bookingmotoren som en liten rute på nettsiden din, for eksempel inkludert i et sidefelt. Den nye versjonen tilpasser seg automatisk den gitte plassen så det er ingen innstilling for dette. På grunn av den trange plassen kan det imidlertid være nyttig å sende gjestene til en annen side der de kan fortsette bookingprosessen og få en bedre oversikt over tilgjengelige rom og tillegg. Les mer i vår nye artikkel om denne lille, men viktige funksjonen

Sirvoy Nettsidebygger Denne funksjonen, som bare finnes i Pro-versjonen, har allerede fått masse positiv respons. Vi har nå lagt til flere seksjoner for å forbedre nettsiden din enda mer – delen «Galleri» gir deg muligheten til å laste opp flere bilder av eiendommen din med forskjellige visningsalternativer og delen «Vilkår og betingelser» lar deg enkelt publisere vilkårene dine slik at gjestene dine får akkurat den informasjonen de trenger. Les mer om det i vår Guide til Sirvoy Nettsidebygger.

Siden vårt hardtarbeidene utviklingsteam står på for å inkludere dine verdifulle tilbakemeldinger, har du sannsynligvis lagt merke til andre forbedringer i Sirvoy systemet. Vi vil aldri stoppe og ønske å gjøre din opplevelse med Sirvoy så sømløs og enkel som mulig.