Nyt i maj 2021

May 31, 2021, 06:57 AM EDT

Først og fremmest må vi give en stor tak for dit villige samarbejde og værdifulde feedback, fordi dette har gjort det muligt for os at bringe opgraderingen til vores seneste reservationsformular version 3.0 til en vellykket afslutning. Mange kunder har allerede udtrykt, hvor glade de er for det nye design og den funktionalitet det bringer. Sammen med disse betydelige forbedringer vil vi informerer om nogle yderligere funktionsforbedringer.

Design med tilpasset CSS. CSS-strukturen i den seneste version af reservationsformularen er nu stabil, så for dem, der gerne vil ændre designet på reservationsformularen for at harmonisere med resten af ​​din hjemmeside ved hjælp af brugerdefineret CSS, er dette nu muligt. Vores opdaterede artikler om redigering af CSS og tilpasning af tekster til reservationsformularen ved hjælp af CSS giver nyttige oplysninger i denne henseende.

Reservationsformularen og sprog. Da vi understøtter ca. 28 sprog til reservationsformularen, er alle oversættelser til den nye version nu blevet indarbejdet, hvilket giver dig et stort udvalg af sprog, hvor dine gæster kan booke.

WordPress widget. Der er en opdateret måde at tilføje reservationsformularen på som en widget på WordPress. Du kan læse mere om det i vores seneste artikel om installation af din reservationsformularen på WordPress.

“Mini” widget. Du har muligheden for at tilføje reservationsformularen som en lille widget på din hjemmeside, for eksempel inkluderet i en sidebjælke. Den nye version tilpasser sig automatisk boksen den er lagt i, så der er ingen ekstra indstillinger for dette. På grund af lidt plads kan det dog være nyttigt at sende gæsterne til en anden side, hvor de kan fortsætte bookingprocessen, hvilket giver dem et bedre overblik over de tilgængelige værelser og ekstraudstyr. Læs mere i vores nye artikel om denne lille, men betydningsfulde funktion.

Sirvoy hjemmesidebygger. Denne Pro versionsfunktion er allerede blevet taget rigtig godt imod. Vi har nu tilføjet yderligere sektioner for at forbedre din hjemmeside endnu mere – sektionen “Galleri”, der giver dig mulighed for at uploade flere fotos af din ejendom sammen med forskellige visningsmuligheder for dine gæster samt afsnittet “Vilkår og betingelser” til nemt at offentliggøre dine vilkår og betingelser og give dine gæster alt, hvad de har brug for at vide. Læs mere i vores Sirvoy hjemmesidebygger Guide.

Da vores udviklingsteam arbejder utrætteligt på jeres værdifulde feedback, har du sandsynligvis bemærket yderligere forbedringer på tværs af Sirvoy systemet i din daglige brug. Vi stopper aldrig med at gøre vores bedste for at få din Sirvoy-oplevelse til at være så problemfri som muligt.