Nieuw in mei 2021

May 31, 2021, 06:58 AM EDT

Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor uw bereidwillige medewerking en waardevolle feedback, omdat dit ons in staat heeft gesteld om de upgrade naar onze nieuwste booking engine versie 3.0 tot een goed einde te brengen. Veel klanten hebben al aangegeven dat ze heel blij zijn met het nieuwe ontwerp en de nieuwe functionaliteit. Naast deze belangrijke verbeteringen, informeren we u graag over enkele verdere functieverbeteringen.

Ontwerpen met aangepaste CSS. De CSS-structuur van de nieuwste versie van de boekingsmodule is nu stabiel, dus voor degenen die het ontwerp van de boekingsmodule willen aanpassen aan de rest van uw website met behulp van aangepaste CSS, is dit nu mogelijk. Onze bijgewerkte artikelen over het bewerken van CSS en het aanpassen van boekingsteksten met CSS bieden in dit verband nuttige informatie.

Boeking Engine Talen Aangezien we ongeveer 28 talen ondersteunen voor de boekingsmodule, zijn alle vertalingen voor de nieuwe versie nu opgenomen, waardoor u een ruime keuze aan talen heeft waarin uw gasten kunnen boeken.

WordPress-widget. Er is een bijgewerkte manier om de boekingsmodule als widget op WordPress toe te voegen, je kunt er meer over lezen in ons laatste artikel over het installeren van je boekingsmodule op WordPress.

“Mini” Widget. U heeft de mogelijkheid om de boekingsmodule als een kleine widget op uw website toe te voegen, bijvoorbeeld opgenomen in een zijbalk. De nieuwe versie past zich automatisch aan de gegeven ruimte aan en zal zich aanpassen, er is dus geen instelling voor. Vanwege de beperkte ruimte kan het echter handig zijn om de gasten naar een andere pagina te sturen waar ze verder kunnen boeken, waardoor ze een beter overzicht hebben van de beschikbare kamers en extra’s. Lees meer in ons nieuwe artikel over deze kleine maar belangrijke functie.

Sirvoy Website Bouwer Deze functie van de Pro-versie is al ontvangen met een enorm positieve respons. We hebben nu meer secties toegevoegd om uw webpagina nog beter te maken – de sectie ‘Galerij’, die u de mogelijkheid geeft om meerdere foto’s van uw accommodatie te uploaden, samen met verschillende weergave-opties voor uw gasten, evenals de sectie ‘Algemene voorwaarden’ om publiceer eenvoudig uw algemene voorwaarden en voorzie uw gasten van alles wat ze moeten weten. Sirvoy Website Bouwer Handleiding.

Aangezien ons ontwikkelingsteam keihard werkt in reactie op uw waardevolle feedback, zult u waarschijnlijk in uw dagelijkse gebruik verdere verbeteringen in het Sirvoy-systeem hebben opgemerkt. We willen uw Sirvoy-ervaring zo naadloos en gemakkelijk mogelijk maken.