Taivas on joustavan varausjärjestelmän rajana

May 19, 2021, 10:35 AM EDT

Kun La Bohèmen neljäs näytös päättyy ja yleisö nousee suosionosoituksiin Puccinin klassiseen oopperan jälkeen, apploodit eivät raiu vain musiikilliselle mestariteokselle. Näytös on myös suunnittelun, logistiikan ja yhteistyön mestariteos. Kaikkeen tähän tarvitaan hyvin toimiva koneisto. GöteborgsOperanissa, kauniissa oopperatalossa Ruotsin länsirannikolla, Sirvoyn varausjärjestelmä on yksi tällaisen hyvin öljytyn koneiston monista rattaista. Oletko yllättynyt? Sinun ei pitäisi olla. Oopperatalot ovat vain yksi lukemattomista yritystyypeistä, joissa hyvin suunniteltu varausjärjestelmä voi osoittautua onnistuneeksi ratkaisuksi. Liity mukaan, kun tapaamme Kristoffer Pålmanin. Työskenneltyään kulissien takana 22 vuotta, hän tuntee oopperatalon toiminnan jokaisen mutterin ja pultin. Kysyimme häneltä, miten Sirvoylla on ollut keskeinen rooli hänen työssään.

Ensinnäkin, kerro meille, millaista on työskennellä oopperatalossa?

Se on todella mielenkiintoinen työpaikka. Työtehtäviä on hyvin monenlaisia ja ne edellyttävät luovaa ajattelua ympäri vuorokauden. Tapaan monia mielenkiintoisia ihmisiä, jotka eivät pelkää kertoa mielipiteitänsä. Ennen kaikkea meillä on hauskaa. Siksi olen edelleen täällä yli 20 vuoden kuluttua. Kulunut vuosi on kuitenkin ollut pandemian takia hyvin erilainen. Toivomme ja suunnittelemme, että syksy 2021 on käännekohta.

Oopperatalossa tapahtuu niin paljon. Kuinka Sirvoy sopii kuvaan?

Meillä on pääsy noin 40 huoneistoon ympäri kaupunkia, joita tarvitaan vierailevien tiimien, ohjaajien, koreografien, lavastajien, tanssijoiden, ja laulajien majoitukseen. Monet saapuvat hyvissä ajoin ja matkustavat eteenpäin jo ennen ensi-iltaa, toiset taas saapuvat myöhemmin. Jotkut tuovat mukanaan koko perheensä. Voi olla erittäin hankalaa vastata kaikkien tarpeisiin ja toiveisiin, mutta haluamme kaikkien tuntevan olevansa tervetulleita. Käytän Sirvoyta työkaluna, joka auttaa huolehtimaan tästä työstä.

Kuinka kaikki alkoi?

Kymmenen vuotta sitten minusta tuli huoneistovastuullinen. Tuolloin varaukset hoidettiin kynällä, paperilla ja pyyhekumilla. Tiesin heti, että tämä ei toimisi minulle. Aloin etsiä verkkopohjaisia varausjärjestelmiä ja löysin Sirvoyn. Se näytti vastaavan tarpeitamme, joten kirjauduin ilmaiseen kokeiluun.

Oliko helppoa päästä alkuun?

Kyllä, ehdottomasti. Sirvoyn käyttö on itsessään selkeää ja chat-toiminto on todella hyvä, sen kautta saat apua välittömästi. Mutta tietysti liiketoimintamme on vähän erityistä. Käytän järjestelmää epätavallisella tavalla ja ymmärrän, että kaikkea ei voida ratkaista heti.

“Sirvoy on ehdottomasti työkalu, jota useat erityyppiset yritykset voivat käyttää.”

Mistä järjestelmän osasta pidät eniten?

Käytän kalenterinäkymää paljon. Se antaa minulle hyvän yleiskuvan tapahtumista. Minun täytyy usein muuttaa ja siirtää varauksia. Koska kirjoitan aina projektin nimen varaukseen, hakutoiminto on loistava. Kun etsin esimerkiksi tiettyä projektia tai päivämäärää, saan heti kaikki tarvittavat tiedot. Sitten voin lähettää sen raporttina projektipäällikölle, tai voin vain halutessani tarkistaa päivämäärät. Kaikki on erittäin nopeaa ja helppoa, mikä on mielestäni aika huippua!

Pidän myös ominaisuuksista lisätä Sirvoy-käyttäjiä ja mahdollisuudesta asettaa rajoituksia. Oopperan vastaanotolla on pääsy avaintenkäsittelyjärjestelmään, ja voin antaa heille rajoitetun pääsyn Sirvoyhin, jotta minun ei tarvitse pelätä, että he poistavat vahingossa jotain järjestelmästä. Siivousosastolla on myös kirjautumistunnus, jotta he voivat nähdä, milloin huoneistot on siivottava, ja he näkevät vain sen minkä tarvitsevat, joten sekaannuksia ei synny. Pidän todella järjestelmästä ja koen, että kaikki on hyvin suunniteltu joustavaksi. Sirvoy on ehdottomasti työkalu, jota useat erityyppiset yritykset voivat käyttää.

Kristoffer palaa töihin ja minä poistun oopperatalosta. Aurinko ja lämmin tuuli toivottavat minut tervetulleeksi ulkoilmaan. Kevät on ilmassa. Ehkä jonain päivänä sinulla on mahdollisuus vierailla Göteborgissa ja sen kauniissa oopperatalossa, joka sijaitsee aivan veden äärellä, jossa joki kohtaa meren. Kun istut alas ja puheensorina hiljenee ennen esitystä, voit kenties miettiä hetken kaikkea kulissien takana tehtävää kovaa työtä – kaikkea joka toimii yhdessä saadakseen aikaan sinulle unohtumattoman kokemuksen.