[Webinar-opsummering] De fem vigtige nøglepunkter, der hjælper dig med at genforenes med dine hotelgæster

April 30, 2021, 07:31 PM EDT

Sidste måned blev Sirvoy inviteret, som en af flere brancheeksperter, til at slutte sig til Siteminder som paneldeltager på deres webinar “Reconnect – Innovations and trends to reunite with your hotel guests”. Mens 2021 ikke har betydet en fuldstændig nulstilling af verdens tilstand, har det givet os håb, da vi ser pandemiske forhold forbedres over hele verden. Venner og familier kommer sammen igen, virksomheder byder velkommen til tilbagevendende kunder, og hoteller vil genoprette forbindelsen til deres gæster.

Genforbindelse er afgørende, både for at gendanne ens forhold til ens gæster og genindtage de samtaler, der sker inden for rejse- og hotelbranchen. Nu er det tid til at tage status, planlægge effektivt og bane vejen, når din ejendom skal tilbage på hesten igen. Dette kan betyde, at du skifter dit marketingfokus, tilpasser dig skiftende gæstekrav og udforsker nye løsninger.

Nu er det tid til at tage status, planlægge effektivt og bane vejen

Webinaret diskuterede:

  • Den seneste indsigt i online rejsebureauer og de bedste reservationskanaler til det amerikanske og canadiske marked
  • Tekniske innovationer at passe på
  • Den aktuelle status for API’er i branchen
  • Meta søgninger og dets magtfulde rolle for hoteller
  • Diskussioner og råd om tilslutningsmuligheder

For de af jer, der ikke fik muligheden for at lytte med, er her de vigtigste højdepunkter, som vi er sikre på, at du vil finde interessante:

Indblik i markedet:

Horisonten for gæsters ankomstdato er en ENORM indikator for antallet af bookere i sidste øjeblik. Vinduet 0-30 dage er størstedelen af markedet og vil fortsat være i nærmeste fremtid. Folk er ikke komfortable med at reservere på forhånd, men i betragtning af fremtidens usikkerhed og hvordan de har set tingene ændre sig så mange gange i løbet af det sidste år. Det er vigtigt at gøre alt hvad du kan for at fange denne sidste øjebliks forretning ved at udvide din online tilstedeværelse, øge dine marketingstrategier og sikre gæsters tillid, mens du stadig maksimerer din fortjeneste. Aktivering af pakker, der inkluderer ekstra varer eller ekstra dage til nedsat pris, hjælper dig med at kompensere for tabt indtægt ved at tilbyde sidste øjebliks “tilbud”.

Tekniske innovationer og tendenser man skal passe på:

Det første afstemningssvar fra publikum viste, at overvældende 62% af hotelejere vil investere i teknologiske innovationer, der fokuserer på kommunikation med gæsterne. Siteminder har introduceret en app butiksplatform til partner-til-hotel-forbindelse kaldet Siteminder Exchange. De apps, der er en del af Hotel App Store, blev tidligere betragtet som en “luksus” for ejendomme, der ønskede at gå steppet over. Nu er de en nødvendighed for succes. Reevaluering af din virksomhed for at lave plads og have midler til rådighed til disse applikationer vil være afgørende for at opretholde en god kundeoplevelse, mens du fysisk ikke er tilstede. Disse gæsteoplevelser er det, der driver gentagelses- og henvisningsvirksomhed i en tid, hvor begge typer ophold typisk er lavere end tidligere.

API’er i branchen:

Siteminder-appbutikken er bygget på et sæt åbne API’er som står for Application Programming Interface. API er et udtryk, vi kastede ud for langt mere end 5 år siden, men i det væsentlige giver dette en teknisk platform mulighed for at tale med en anden og videregive relevante data for at give vores produkter det et problemfrit flow, for eksempel hvordan kundedata fra Sirvoy synkroniseres med SiteMinders Channel Manager. Det plejede at være for 10-15 år siden, at der var meget få apps til hotelindustrien derude, og de var bestemt ikke sammenkoblet. Nu er der tusinder med for det meste standardiserede og åbne API’er.

API’er er utroligt vigtige for at opbygge en god teknisk infrastruktur og rapportering. Ét firma kan ikke gøre det alene. Det er bedre at fokusere indsatsen på en niche, gøre det rigtig godt og samarbejde med leverandører uden for deres kernekompetence. For eksempel tilbyder Sirvoy en komplet løsning for så vidt angår administration af ejendommen og reservation, men det er på ingen måde muligt at vi kan udvikle og tilbyde alle de løsninger, der er tilgængelige på Siteminder Exchange.  Vi ønsker at åbne vores kunders øjne for de apps, de ikke engang ved, de har brug for, endnu!  Det store antal løsninger kan være skræmmende for vores kunder, så det er virkelig vigtigt for os, at alle er fortrolige med, hvad der er derude, og at de ikke bliver efterladt.

Metasøgning – hvor vigtigt er det?

Metasøgning, søgemaskinerne, der viser priser for forskellige hoteller, var et andet emne, der blev diskuteret. 45% af de adspurgte mente, at Google var den dominerende metasøgning. Men hvor vigtigt er metasøgning? Følelsen var, at synlighed på så mange kanaler og platforme som muligt er meget vigtig for vores kunder. Styrken af din hjemmeside og det indtryk, du giver, er dog lige så vigtigt. Over 50% af de reservationer, som Sirvoy tager for kunderne, er direkte reservationer, og vores nye Website Builder vinder trækkraft, hvilket viser, at vores kunder tager deres digitale fodaftryk mere alvorligt end nogensinde.

Råd om tilslutning til gæster

Ifølge Siteminder’s World Hotel Index er kortvarige og sidste-øjebliks-bookinger størstedelen af forretningerne i USA i øjeblikket.  Det er vigtigt at revurdere, hvordan du driver forretning og være villig til at gå imod dine tidligere “normer”. For at indfange disse bookinger i sidste øjeblik er det vigtigt at udvide din online tilstedeværelse så meget som muligt til 1) have mere synlighed for at få disse sidste øjebliks reservationer, men 2) have mere synlighed på tværs af flere platforme for forhåbentlig at øge bookinger som føre til flere bookinger. At tilbyde pakker og incitamenter til længere opholdsvarighed eller takstplaner, der kun gælder for ophold i fremtiden, kan hjælpe med at øge dine fremtidige reservationer uden at skulle stole udelukkende på dem der kommer i sidste øjeblik. Det er let at falde i fælden ved at diskontere dine allerede nedsatte priser for at forsøge at udfylde værelser i sidste øjeblik, men mange bookere stoler på dette og venter til sidste øjeblik for at få disse tilbud. At være stærk i din prisfastsættelse og markedsføre dine tilbud gennem andre veje såsom oplevelser, ekstra salgsprodukter, øget gæstekommunikation eller at holde afstand og af renlighed osv. Kan hjælpe med at holde dine værelser fulde såvel som dine lommer.