Uutta huhtikuussa 2021

April 12, 2021, 08:27 AM EDT

Kevät on kasvun aikaa. Tämä pätee myös Sirvoyhin. Olemme iloisia voidessamme kertoa sinulle monista uusista ja jännittävistä parannuksista, jotka tekevät Sirvoy-kokemuksestasi vieläkin paremman.

Varausmoottori ja Sirvoyn Verkkosivurakentaja

  • Uusin versio. Asiakkaat, jotka eivät ole päättäneet pysyä edellisessä varausmoottoriversiossa, on päivitetty versioon 3.0, ja toteutamme edelleen arvokasta palautettasi.
  • Ehdot ja määräykset. Olemme lisänneet mahdollisuuden saattaa ehdot ja määräykset vieraiden saataville. Verkkosivurakentajassa ehdot ja määräykset -osa voidaan nyt ottaa käyttöön, ja sitä voidaan muokata. Sama koskee varausmoottorisi versiota 3.0. Siirry kohtaan Asetukset -> Kielet ja tekstit -> Lisätietoja lisätäksesi ehdot ja määräykset -tekstisi ja muut vieraille tärkeät tiedot.
  • Saatavuuskalenteri. Jokaisen varausmoottorin asetuksissa voit nyt joko piilottaa saatavuuskalenterin tai näyttää sen oletusarvoisesti joko tiivistetyssä tai laajennetussa näkymässä. Jos olet asetuksissa sallinut vieraiden valita yksikköjä, saatavuuskalenterissasi näkyy myös kussakin huonetyypissä käytettävissä olevien yksiköiden määrä sekä kunkin yksikön nimi.
  • Kuponkikoodi. Nyt voit valita, näytetäänkö kuponkikoodin syöttämiskenttä varausmoottorissa, ja jos se näytetään, voit myös valita onko koodin syöttäminen valinnainen tai pakollinen. Valinnat tätä koskien voidaan tehdä kunkin varausmoottorin asetuksissa.
  • Näyttöasetukset. Jos käytät Sirvoyn Starter -versiota, asetuksien kohdassa, jossa voit valita miten varausmoottori näkyy verkkosivustollasi (Asetukset -> Varausmoottori -> Hallitse varausmoottoreita -> Kuinka asentaa), näet nyt vaihtoehdon ”Erillinen sivu, jossa varausmoottori ja yhteystiedot (URL)”. Jos käytät Pro-versiota ja olet aktivoinut verkkosivurakentajan, näet sen sijaan vaihtoehdon “Sirvoyn verkkosivurakentajan verkkosivu varausmoottorisi sisällöllä (URL)”.

Edellä mainitun lisäksi olemme tehneet useita muita pieniä parannuksia mobiiliasetteluun ja käytettävyyteen, ja paljon muuta, sujuvan toiminnan varmistamiseksi.

Lisävalinnat varausmoottorille ja tarkastele varausta -toiminnolle kohdassa Kuinka asentaa.

  • Päivitetyn käyttöliittymän avulla on nyt mahdollista luoda mukautettuja linkkejä ja HTML-koodeja upotetulle varausmoottorillesi tiettyjä tarkoituksia varten, kuten erikoistarjouksiin tai tapahtumiin. Esimerkiksi määrittämällä sisäänkirjautumispäivämäärän, lähtöpäivämäärän ja vieraiden määrän voit luoda URL-parametreja ja HTML-dataparametreja. Näitä linkkejä voidaan käyttää ohjaamaan vieraat valmiiksi täytettyyn varausmoottoriin.
  • Voit määrittää räätälöidyn saapumissivun, jolle vieras ohjataan automaattisesti varauksen suorittamisen tai sen tarkastelun jälkeen.
TÄRKEÄÄ: Poistamme 1. toukokuuta 2021 varausmoottorin vanhempien integrointimenetelmien tuen (mukaan lukien varausmoottori iframessa ja varausmoottorin miniversio), ja ne lakkaavat toimimasta kyseisen päivämäärän jälkeen. Nämä menetelmät korvataan uuden version ominaisuuksilla. Koontinäytössäsi näkyy viesti paikoista, joista havaitsemme liikennettä vanhentuneilla menetelmillä.