Nyt i april 2021

April 12, 2021, 08:29 AM EDT

Når foråret åbner sine døre, er der ingen grænser for væksten. Det samme kan siges om Sirvoy. Vi er glade for at annoncere dig gerne om en række nye og spændende forbedringer for at gøre din Sirvoy-oplevelse endnu mere behagelig.

Reservationsformular & Sirvoy hjemmesidebygger

  • Nyeste version. Alle kunder, der ikke har valgt at forblive i en tidligere version af reservationsformularen, er blevet opgraderet til version 3.0, og vi implementerer stadig din værdifulde feedback.
  • Vilkår og betingelser Vi har tilføjet muligheden for at gøre dine vilkår og betingelser tilgængelige for gæsten. I hjemmesidebyggeren kan vilkår og betingelser-sektionen nu aktiveres og redigeres. Det samme gælder for version 3.0 reservationsformularen. Gå blot til Indstillinger -> Sprog og tekster -> Handelsbetingelser for at tilføje dine vilkår og betingelser samt alle andre vigtige oplysninger til gæst.
  • Tilgængelighedskalender. I indstillingerne for hver reservationsformular kan du nu vælge enten at skjule tilgængelighedskalenderen eller få den vist som standard i enten en skjult eller udfoldet visning. Og hvis du har valgt at give gæster mulighed for at vælge enheder i dine indstillinger, viser din tilgængelighedskalender også antallet af enheder, der er tilgængelige inden for hver værelsestype, sammen med navnet på hver enhed.
  • Rabatkoder Du er nu i stand til at vælge, om der skal vises en rabatkode post i reservationsformularen og hvis den vises, kan du vælge mellem valgfri eller påkrævet indtastning. Indstillingerne til dette kan foretages i indstillingerne for hver reservationsformular
  • Visningsindstillinger. Hvis du bruger Sirvoy “Starter” versionen, i indstillingen til at vise din reservationsformular på din hjemmeside (Indstillinger -> reservationsformular -> Administrer reservationsformulare -> “Installer på websted”), vil du se muligheden “Stand alone page with booking engine and contact details (URL)”. Med “Pro” versionen, hvis du har aktiveret din hjemmesidebygger, vil du i stedet se muligheden “Sirvoy Hjemmesidebyggers reservationsformular med dit hjemmeside indhold (URL)”.

Tilføjet til ovenstående har der været flere yderligere små forbedringer såsom rettelser til mobillayout, tilgængelighed og mere for at sikre jævn funktionalitet.

Avanceret “Sådan installeres” valgmuligheder til reservationsformular & Søg-reservation-funktion

  • En opdateret UI gør det nu muligt nemt at oprette brugerdefinerede links og HTML med din indlejrede reservationsformular til specifikke formål såsom specielle tilbud eller begivenheder. For eksempel ved at specificere indtjekningsdato, udtjekningsdatoen og antal gæster kan du oprette URL-parametre og HTML-dataparametre. Disse links kan derefter bruges til at henvise gæster til din forudfyldte reservationsformular.
  • Du er i stand til at specificere en tilpasset destinationsside, som gæsten automatisk vil blive omdirigeret til, efter at reservationen eller gennemgangen er gennemført.
VIGTIG: Fra den 1. maj 2021 fjerner vi understøttelsen af ældre integrationsmetoder til reservationsformulare (inklusiv reservationsformularene i en iframe og mini-reservationsformularen), og de holder op med at arbejde efter denne dato. Disse metoder erstattes med funktioner i den nye version. Du vil se en besked på din startside med de steder, hvorfra vi registrerer trafik med forældede metoder.