Nieuw in april 2021

April 12, 2021, 08:29 AM EDT

Met de komst van de lente begint alles weer te groeien. Hetzelfde kan gezegd worden van Sirvoy. We informeren u graag over een aantal nieuwe en opwindende verbeteringen om uw Sirvoy-ervaring nog aangenamer te maken.

Booking Engine & Sirvoy Website Builder

  • Laatste versie. Alle klanten die er niet voor hebben gekozen om gebruik te blijven maken van een eerdere versie van de boekingsmodule, zijn geüpgrade naar versie 3.0 en we zijn nog steeds bezig met het implementeren van uw waardevolle feedback.
  • Algemene voorwaarden. We hebben de mogelijkheid toegevoegd om uw algemene voorwaarden toegankelijk te maken voor de gast. In de Website Builder kan een Algemene Voorwaarden-sectie nu worden ingeschakeld en bewerkt. Hetzelfde geldt voor uw boekingsmodule van versie 3.0. Ga eenvoudigweg naar Instellingen -> Talen en teksten -> Aanvullende informatie om uw Algemene Voorwaarden -tekst en andere belangrijke informatie voor de gast toe te voegen.
  • Beschikbaarheidskalender. In de instellingen voor elke boekingsmodule kunt u er nu voor kiezen om de beschikbaarheidskalender te verbergen of deze standaard te laten weergeven in een samengevouwen of uitgevouwen weergave. En als u ervoor heeft gekozen om gasten in uw instellingen units te laten kiezen, toont uw beschikbaarheidskalender ook het aantal beschikbare units binnen elk kamertype, samen met de naam van elke unit.
  • Coupon code U kunt nu kiezen of een couponcode-invoer al dan niet moet worden weergegeven in de boekingsmodule, en als deze wordt weergegeven, kunt u kiezen tussen optionele of verplichte invoer. De keuzes hiervoor kunnen gemaakt worden in de instellingen per boekingsmodule.
  • Weergaveopties. Als u de Sirvoy “Starter” -versie gebruikt, ziet u in de instelling om uw boekingsmodule op uw website weer te geven ( Instellingen -> Boekingsengine -> Boekingsengines beheren -> “Hoe te installeren” ) de optie “Stand alone pagina met boekingsmodule en contactgegevens (URL) ”. Als u met de “Pro” -versie uw Website Builder heeft geactiveerd, ziet u in plaats daarvan de optie “Sirvoy Website Builder-webpagina met uw boekingsmodule (URL)”.

Naast het bovenstaande zijn er nog verschillende kleine verbeteringen aangebracht, zoals fixes voor mobiele lay-out, toegankelijkheid en meer om een soepele functionaliteit te garanderen.

Geavanceerde “Hoe te installeren” opties voor de boekingsmodule en beoordelingsformulier

  • Een vernieuwde gebruikersinterface maakt het nu mogelijk om eenvoudig aangepaste links en HTML te maken met uw ingesloten boekingsmodule voor specifieke doeleinden, zoals speciale aanbiedingen of evenementen. Door bijvoorbeeld de incheckdatum, de uitcheckdatum en het aantal gasten op te geven, kunt u URL-parameters en HTML-gegevensparameters maken. Deze links kunnen vervolgens worden gebruikt om gasten naar uw vooraf ingevulde boekingsmodule te leiden.
  • U kunt een aangepaste bestemmingspagina opgeven waarnaar de gast automatisch wordt doorgestuurd na het voltooien van het boekings- of beoordelingsboekingsproces.
BELANGRIJK: Vanaf 1 mei 2021 zullen we de ondersteuning voor oudere boekingsmodule-integratiemethoden (inclusief de boekingsmodule in een iframe, miniboekingsmodule) verwijderen en deze zullen na die datum niet meer werken. Deze methoden worden vervangen door functies in de nieuwe versie. U ziet een bericht op uw dashboard met de plaatsen van waaruit we verkeer detecteren met verouderde methoden.