Uutta maaliskuussa 2021

March 04, 2021, 05:58 AM EST

Uuden varausmoottorin ulkoasun julkaisu

Viime kuussa julkaisimme Sirvoyn Verkkosivurakentajan yhdessä uuden varausmoottorin ulkoasun kanssa ja haluamme kiittää teitä kaikesta positiivisesta palautteesta jota saimme teiltä! Kuten ehkä olet jo huomannut, nyt on mahdollista valita uusi varausmoottorin ulkoasu Uusi varaus -välilehdeltä.

Tästä kuusta lähtien on myös mahdollista käyttää uutta ulkoasua verkkosivustollasi. Voit ottaa uuden ulkoasun käyttöön valitsemalla Asetukset -> Varausmoottori ja napsauttamalla varausmoottorin kodalla Muokkaa. Seuraavalla sivulla voit vaihtaa Suunnittelumallin olemaan Versio 3.0.

Parannetut ominaisuudet

Varausmoottorin uudessa päivitetyssä versiossa on joitain parannettuja ominaisuuksia, joista varmasti tulet pitämään.

  • Mukavuudet ja varustus. Siirtymällä kohtaan Asetukset -> Majoitus ja napsauttamalla Lisää uusi tai Muokkaa, voit nyt huonetyyppiasetuksissa valita siihen sisältyvät mukavuudet ja varustukset. Nämä näkyvät symboleina varausmoottorin jokaisen yksikön kuvauksessa, mikä antaa vieraille nopean yleiskuvan käytettävissä olevista palveluista.
  • Lisävalinnat. Kun valitset lisävalintoja varausprosessissa näet ne nyt käytännöllisessä avattavassa valikossa. Asetuksistasi riippuen, lisävalinnat voidaan myös näyttää automaattisesti kaikille päivämäärille, ja ne voidaan poistaa valituilta päiviltä tai koko ajanjaksolta. Tämä tekee lisävalintojen käsittelystä paljon helpompaa kuin ennen.
  • Valintojen yleiskatsaus. Kun luot uuden varauksen, näet sivun alaosassa aina yleiskatsauksen nykyisestä valinnastasi, mukaan lukien vieraiden lukumäärän, huoneet ja lisävalinnat sekä kokonaishinnan. Tämä auttaa varmistamaan, että mitään ei ole ohitettu ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

Mukautettu CSS ja uuden varausmoottorin version yhteensopivuus

HTML / CSS-rakenteen muutosten takia kaikki mukautetut CSS:t, joita olet mahdollisesti käyttänyt aiemmissa versioissa, eivät ole yhteensopivia uuden version kanssa, joten jos päätät päivittää uuteen versioon, kaikki mukautetut CSS poistetaan. Ne ovat edelleen käytettävissä CSS-historiassa, joten voit tarkastella niitä tai palauttaa ne, jos haluat palata edelliseen versioon.

Kannustamme sinua vaihtamaan uuteen versioon (3.0) ja pyydämme sinua ottamaan yhteyttä jos sinulla on palautetta tai ehdotuksia. 1. huhtikuuta 2021 alkaen kaikki asiakkaat, joiden Suunnittelumalli -asetuksena on Viimeisin versio (automaattinen päivitys), päivitetään versioon 3.0. Jos et halua tämän tapahtuvan, muuta asetukseksi Versio 2.0 ennen yllä olevaa päivämäärää. Esimerkiksi, jos olet tällä hetkellä lisännyt mukautettua CSS:ää, jotta verkkosivustollasi olisi yhtenäinen ilme, tämä valinta voi olla suositeltavaa. Jos muutoksia ei tehdä, mukautettu CSS poistetaan (löydät sen edelleen historiasta) ja varausmoottori päivitetään versioon 3.0 1. huhtikuuta 2021.

Huomaa, että pyrimme edelleen sisällyttämään seikkoja joista on tullut palautetta ja korjaamme ilmoitetut ongelmat, joten jos haluat aloittaa suunnittelun mukautetulla CSS:llä, suosittelemme, että odotat kuukauden verran tai että olet valmis muokkaamaan CSS:ää. Pyrimme ottamaan käyttöön uusimmat standardit ja käyttämään varausmoottorissa helppokäyttötoimintoja mahdollisimman hyvin. Kunnes tämä työ on valmis, CSS ja HTML-rakenne voivat muuttua.

Tarkoituksemme on poistaa vanha suunnittelumalli myöhemmin tänä vuonna. Jos päätät pysyä näissä vanhemmissa versioissa, otamme sinuun yhteyttä tulevina kuukausina saadaksesi päivityksiä siitä, miten etenemme vanhojen versioiden poistamisen suhteen. Jos jokin estää sinua siirtymästä versioon 3.0, ilmoita siitä meille, jotta voimme auttaa sinua poistamaan mahdolliset esteet. Toivomme, että jokainen voi hyötyä tästä ulkoasun parannuksesta.