Nyt i marts 2021

March 04, 2021, 05:58 AM EST

Udgivelse af nyt reservationsformular design

Sidste måned frigav vi Sirvoy hjemmesidebygger sammen med det nye design af reservationsformularen, og vi vil gerne takke dig for al den positive feedback vi fik! Som du har bemærket, er det nu muligt at vælge den nye reservationsformular på siden Ny reservation.

Fra denne måned er det også muligt at bruge det nye design på din hjemmeside. Du kan aktivere det nye udseende ved at gå til Indstillinger -> reservationsformular og klikke på “Rediger” på reservationsformularen. På den efterfølgende side kan du ændre “Designskabelon” til “Version 3.0”.

Forbedrede funktioner

Opgraderingen til reservationsformularen leveres med nogle forbedrede funktioner, du vil elske.

  • Faciliteter. I indstillingerne for din overnatningstype under Indstillinger -> Overnatning, når du klikker på “Tilføj nyt” eller “Rediger”, kan du nu vælge de faciliteter, der tilbydes. Disse ses som symboler i hver beskrivelse af objekttypen i reservationsformularen, hvilket giver dine gæster et hurtigt overblik over tilgængelige faciliteter for deres bekvemmelighed.
  • Tilvalg I reservationsprocessen ser du nu en praktisk rullemenu, når du vælger et tilvalg, eller afhængigt af dine indstillinger vises tilvalg muligvis automatisk for alle datoer, med mulighed for at fjerne dem for valgte datoer eller et helt datointerval. Dette gør håndtering af tilvalg meget lettere end før.
  • Udvælgelsesoversigt. Når du opretter en ny reservation, vil du altid se en oversigt over dit aktuelle valg nederst på siden inklusive antallet af gæster, værelser og tilvalg sammen med den samlede pris. Dette hjælper med at sikre, at der ikke mangler noget før du fortsætter til næste trin.

Brugerdefineret CSS og den nye Reservationsformulars kompatibilitet

På grund af ændringer i HTML / CSS-strukturen er enhver brugerdefineret CSS, du muligvis har brugt til de tidligere versioner, uforenelig med den nye version, så hvis du beslutter dig for at opgradere, fjernes enhver brugerdefineret CSS. Det vil stadig være tilgængeligt i CSS-historikken, så du kan se eller gendanne det, hvis du vil gå tilbage til en tidligere version.

Vi opfordrer dig til at skifte til den nye (3.0) version og opfordre dig til at kontakte os med feedback eller forslag. Fra 1. april 2021 opgraderes alle kunder hvor “Design skabelon” er sat til “Seneste version (automatisk opgradering)” til version 3.0. Hvis du ikke ønsker, at dette skal ske, skal du justere din indstilling til “Version 2.0” inden ovenstående dato. For eksempel, hvis du i øjeblikket har tilføjet brugerdefineret CSS for at have et ensartet udseende med din hjemmeside, kan denne justering være tilrådelig. Hvis der ikke foretages nogen justering, fjernes din brugerdefinerede CSS (du kan stadig finde den i historikken), og reservationsformularen opgraderes til version 3.0 den 1. april 2021.

Bemærk, at vi stadig inkorporerer feedback og løser rapporterede problemer løbende, så hvis du vil begynde at designe med brugerdefineret CSS til version 3.0, vil vi anbefale dig at vente en måned eller være klar til at justere CSS. Lige nu arbejder vi på at implementere de nyeste standarder og gøre reservationsformularen så tilgængelig som muligt. Indtil dette arbejde er afsluttet, kan CSS- og HTML-strukturen ændres.

Med hensyn til den gamle designskabelon planlægger vi at fjerne den senere på året. Hvis du beslutter dig for at forblive på disse ældre versioner, kontakter vi dig i de kommende måneder med opdateringer om, hvordan vi vil fortsætte med fjernelsen af ​​de gamle versioner. Hvis der er noget, der forhindrer dig i at flytte til version 3.0, sågiv os besked, så vi kan hjælpe dig med at fjerne eventuelle hindringer; det er vores ønske at alle kan få fuldt udbytte af denne designforbedring.