Nieuw in maart 2021

March 04, 2021, 05:58 AM EST

Release van een nieuw ontwerp van de Boekingengine

Vorige maand hebben we de Sirvoy Website Builder uitgebracht, samen met het nieuwe ontwerp van de boekingsengine, en we willen je bedanken voor alle positieve feedback die we hebben gekregen! Zoals je zult hebben gemerkt, is het nu mogelijk om de nieuwe layout van de boekingsengine te selecteren op de pagina Nieuwe boeking.

Vanaf deze maand is het ook mogelijk om het nieuwe design op je website te gebruiken. U kunt de nieuwe look inschakelen door naar Instellingen -> Boekingsengine te gaan en op “Bewerken” te klikken in het boekingssysteem. Op de volgende pagina kunt u de “Ontwerpsjabloon” wijzigen in “Versie 3.0”.

Verbeterde functies

De upgrade van de versie van de boekingsengine wordt geleverd met enkele verbeterde functies waar u dol op zult zijn.

  • Voorzieningen. In de instellingen van uw kamertype onder Instellingen -> Accommodatie wanneer u op “Nieuwe toevoegen” of “Bewerken” klikt, kunt u nu alle aangeboden voorzieningen selecteren. Deze worden gezien als symbolen in elke objecttypebeschrijving in de boekingsengine, waardoor uw gasten snel een overzicht krijgen van de beschikbare voorzieningen voor hun gemak.
  • Extra’s Tijdens het boekingsproces zie je nu een praktisch drop-down menu wanneer je een extra selecteert, of afhankelijk van je instellingen kunnen extra’s automatisch voor alle datums worden weergegeven, met de mogelijkheid om ze te verwijderen voor geselecteerde datums of een heel datumbereik. Dit maakt het hanteren van extra’s veel gemakkelijker dan voorheen.
  • Selectie overzicht. Terwijl u een nieuwe boeking aanmaakt, ziet u onderaan de pagina altijd een overzicht van uw huidige selectie, inclusief het aantal gasten, kamers en extra’s, samen met de totaalprijs. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat er niets is gemist voordat u doorgaat naar de volgende stap.

Aangepaste CSS en de nieuwe compatibiliteit van de Booking Engine-versie

Vanwege wijzigingen in de HTML / CSS-structuur, is elke aangepaste CSS die u mogelijk voor de vorige versies hebt gebruikt, incompatibel met de nieuwe versie, dus als u besluit te upgraden, wordt elke aangepaste CSS verwijderd. Het is nog steeds toegankelijk in de CSS-geschiedenis, dus u kunt het bekijken of herstellen als u terug wilt gaan naar een vorige versie.

We raden u aan om over te schakelen naar de nieuwe (3.0) versie en om contact op te nemen met eventuele feedback of suggesties. Vanaf 1 april 2021 worden alle klanten met de “Ontwerpsjabloon” ingesteld op “Laatste versie (automatische upgrade)” geüpgraded naar versie 3.0. Als u niet wilt dat dit gebeurt, past u uw instelling vóór de bovenstaande datum aan op “Versie 2.0”. Als u momenteel bijvoorbeeld aangepaste CSS heeft toegevoegd om een uniforme look en feel met uw website te hebben, kan deze aanpassing aan te raden zijn. Als er geen aanpassing wordt gemaakt, wordt uw aangepaste CSS verwijderd (u kunt deze nog steeds vinden in de geschiedenis) en wordt de boekingsmodule geüpgraded naar versie 3.0 op 1 april 2021.

Houd er rekening mee dat we nog steeds feedback opnemen en gemelde problemen oplossen, dus als u wilt beginnen met ontwerpen met aangepaste CSS voor versie 3.0, raden we u aan een maand te wachten of klaar te zijn om de CSS aan te passen. Op dit moment zijn we bezig om de nieuwste standaarden te implementeren en de boekingsengine zo toegankelijk mogelijk te maken. Totdat dat werk is voltooid, kan de CSS- en HTML-structuur veranderen.

Wat betreft de oude ontwerpsjabloon, we zijn van plan deze later dit jaar te verwijderen. Als u besluit om op deze oudere versies te blijven, zullen we de komende maanden contact met u opnemen met updates over hoe we verder gaan met het verwijderen van de oude versies. Als er iets is waardoor u niet naar versie 3.0 kunt gaan, laat het ons dan weten zodat we u kunnen helpen eventuele wegversperringen op te heffen; het is onze wens dat iedereen ten volle kan profiteren van deze ontwerpverbetering.