Uutta helmikuussa 2021

February 15, 2021, 08:11 AM EST

Olemme varmoja, että olit yhtä innoissasi kuin me Sirvoyn verkkosivurakentajan julkaisusta joka tapahtui aiemmin tässä kuussa. Olet ehkä huomannut myös, että varausmoottorilla on nyt uusi ilme ja että voit kokeilla tätä uutta ulkoasua välilehdellä Uusi varaus, valitsemalla uuden version. Muutama kuukauden päästä tämä korvaa vanhan version, joten jos sinulla on tähän liittyvää palautetta, kuuntelemme sinua mielellämme!

Parempi työnkulku asiakkaille varausmoottoria käyttäessä ja maksuja suorittaessa

Olemme parantaneet työnkulkua varausjärjestelmän vaiheiden määrän vähentämiseksi. Aikaisemmin jotkin asetusyhdistelmät näyttävät sivun, jolla vieraat voivat valita maksettavan summan varauksen tekemisen jälkeen. Tämä tarkoitti, että vaikka sinulla olisi ollut vain yksi vaihtoehto käytössä, seuraavaan vaiheeseen pääsemiseksi liittyi tarpeettomia napsautuksia. Tätä on parannettu siten, että vieraat ohjataan nyt suoraan maksuratkaisuun maksettavalla summalla. Olemme myös siirtäneet kaikki vapaaehtoiset toimet, jotka vieras voi tehdä, vahvistussivulle ja yhdistäneet sen Tarkastele varausta -sivuun tarjotaksemme asiakkaalle kattavampaa tietoa varauksesta.

Stripen maksuasetukset on päivitetty valinnaisten maksujen mahdollistamiseksi. Vahvistus- ja tarkistussivut tarjoavat nyt vapaaehtoisia maksuja, jos asetuksesi sallivat sen. Aikaisemmin ei ollut mahdollista ohittaa kaikki maksut, mutta nyt tälle on lisätty asetus. Jos et halua sallia täyttä maksua, voit nyt määrittää tämän maksuasetuksissasi.

Kuponkikoodi voi nyt ohittaa maksuvaatimukset

Olemme lisänneet toiminnon, jotta kuponkikoodia voidaan käyttää maksuvaatimusten ohittamiseen. Tästä voi olla hyötyä, jos käytät kolmatta osapuolta (esim. matkatoimisto), joka tekee varauksia vieraidesi puolesta, eikä vaadi maksuja, vaikka yleisissä asetuksissa olisitkin asettanut ne pakollisiksi. Kuponkikoodeissa on uusi asetus, joka määrittää maksujen ohittamisen varausvaiheessa, ja voit valita yhden kahdesta vaihtoehdosta; joko piilottaa kaikki vapaaehtoiset maksutavat vahvistus- ja tarkistussivulla tai antaa vieraan suorittaa vapaaehtoinen maksu. Tällä tavoin erilaiset vieraat ja matkatoimistot voivat räätälöidä oman mukautetun kokemuksensa.

Google Analytics ja mukautettu JS-tapahtumaseuranta varausmoottorissa

Olemme myös päivittäneet Google Analyticsin ja mukautetut JS-tapahtumat käyttämään samaa nimeämistä ja samoja tapahtumia. Parannetun varausmoottorityönkulun ansiosta vieraat, jotka aikaisemmin päätyivät maksusivulle asetusten takia, ohjataan nyt vahvistussivulle ja saavat myös booking_completed  -tapahtuman Google Analyticsissa.

AirBnb- ja iCal-kanavavaraukset tukevat nyt automaattista peruutusta

Yhdeksän kuukautta sitten julkaisimme päivityksen AirBnb- ja iCal-integraatioihimme joka havaitsee peruutukset iCal-palveluntarjoajalta ja ilmoittaa sinulle niistä sähköpostitse. Nyt ryhdymme seuraavaan vaiheeseen ja muutamme tätä jälleen: 1. maaliskuuta alkaen peruutamme varauksen automaattisesti, jos se havaitaan peruutetuksi iCal-kanavassa. Saat edelleen sähköpostin, jossa ilmoitetaan peruutetuista varauksista, mutta sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kuten muillakin kanavilla, tällä tavoin peruutetut varaukset näkyvät koontinäytössä ja uudessa peruutusvälilehdessä varausluettelossa. Varaustietosivulla voit vahvistaa peruutuksen poistaaksesi sen luettelosta seurannan helpottamiseksi.

Vaikka on aina ollut tärkeää varmistaa, että kaikki varauksen muutokset tehdään jakelukanavan puolella, huomaa, että tästä tulee nyt vieläkin tärkeämpää. Miksi? Jakelukanava hallinnoi kanavan kautta tehtyä varausta, joten kaikki Sirvoyssa tekemäsi muutokset saatetaan korvata. Esimerkiksi, jos vaihdat Sirvoyssa iCal-varauksen yksikön sellaiseksi, jota ei ole yhdistetty iCal-kanavaan, tämä tulkitaan peruutukseksi ja varaus peruutetaan automaattisesti. Jos näin tapahtuu, ja varaus on edelleen peruuttamaton iCal-kanavalla, voit käyttää viime kuussa julkaisemaamme uutta toimintoa palauttaaksesi peruutetun varauksen Sirvoyssa. Tästä artikkelista saat lisätietoja tästä toiminnosta ja tästä artikkelista löydät kaikki tärkeät tiedot iCal-yhteydestäsi.