Nytt i februar 2021

February 15, 2021, 08:16 AM EST

Vi er sikker på at du var like spent som oss på å se utgivelsen av Sirvoy Nettsidebygger tidligere denne måneden. Du har kanskje også lagt merke til at bookingmotoren har fått et nytt og friskt design, som du kan prøve ut under «Ny booking» ved å bytte til den nyeste versjonen. Om bare noen få måneder vil dette nye designet erstatte den gamle versjonen, så hvis du har noen tanker og tilbakemeldinger, er vi glade for å høre fra deg!

Bedre flyt for gjester i bookingmotoren og ved betaling

Vi har forbedret flyten ved å redusere antall trinn i bookingmotoren. Før ville noen innstillinger føre til at gjestene ble vist en side hvor de kunne velge hvilket beløp som skulle betales etter at de hadde valgt det de skulle booke. Dette førte til et ekstra steg, selv om det kanskje bare var ett alternativ. Dette er nå forbedret slik at gjestene nå blir videresendt direkte til betalingsløsningen med beløpet som skal betales. Vi har også flyttet alle valgfrie handlinger en gjest kan ta til bekreftelsessiden og har slått den sammen med siden sjekk booking for å gi gjesten mer omfattende informasjon om bookingen.

Betalingsinnstillingene for Stripe er oppdatert for å tillate valgfrie betalinger. Bekreftelses- og sjekk booking-sidene tilbyr nå valgfrie betalinger hvis innstillingene tillater det. Tidligere var det ikke mulig å velge bort full betaling, men en innstilling for det er nå lagt til. Hvis du ikke vil tillate full betaling, kan du nå justere det i betalingsinnstillingene.

Kampanjekode som hopper over betalingskrav

Vi har lagt til en funksjon slik at en kampanjekode kan brukes til å hoppe over betalingskrav. Dette er noe som kan være nyttig hvis du bruker en tredjepart (f.eks. et reisebyrå) som booker på vegne av gjestene dine, og som du ikke krever betaling av selv om innstillingene dine vanligvis gjør det. Det er en ny innstilling på kampanjekoden som bestemmer om betalingskrav skal hoppes over. Der kan du velge enten at valgfrie betalinger skal skjules eller tillates på bekreftelsessiden og sjekk booking-siden. På denne måten kan du tilby forskjellige typer gjester og reisebyråer en skreddersydd bookingopplevelse.

Google Analytics og JS hendelsessporing i bookingmotoren

Vi har også oppdatert Google Analytics og egendefinerte JS-hendelser til å bruke samme navn og hendelser. Takket være den nye flyten på bookingmotoren, vil gjester som tidligere havnet på betalingssiden på grunn av innstillingene, nå bli dirigert til bekreftelsessiden og få hendelsen booking_completed  i Google Analytics.

AirBnb og iCal kanaler støtter nå automatiske kanselleringer

For ni måneder siden ga vi ut en oppdatering til AirBnb- og iCal-integrasjonen for å oppdage kanselleringer på iCal-leverandøren, og varsle deg om det på e-post. Nå tar vi neste skritt og forandrer på ting: Fra 1. mars vil vi automatisk kansellere bookingen hvis den oppdages som kansellert i en iCal-kanal. Du vil fremdeles motta en e-post der du blir informert om bookinger som er kansellert, men du vil ikke behøve å gjøre noen ting. Som med andre kanaler, vil bookingene som blir kansellert på denne måten vises på dashbordet og i den nye avbestillingsfanen under bookinglisten. I selve bookingen kan du godta kanselleringen for å fjerne den fra listen for enkel sporing.

Selv om det alltid har vært vært viktig å passe på at alle endringer av en booking blir gjort på kanalens side, så merk deg at det nå er viktigere en noen gang. Hvorfor? Det er kanalen som administrerer en kanalbooking, så eventuelle endringer du gjør i Sirvoy kan bli oversett. For eksempel, hvis du endrer enheten på en iCal-booking i Sirvoy til en enhet som ikke er tilkoblet iCal-kanalen, tolkes dette som en kansellering og bookingen vil automatisk bli kansellert. Om dette skulle skje og bookingen fremdeles ikke er kansellert på iCal-kanalen, kan du bruke den nye funksjonen vi ga ut forrige måned for å gjenopprette den kansellerte bookingen i Sirvoy. Se denne artikkelen for mer informasjon om denne funksjonen og denne artikkelen for alle viktige detaljer angående iCal-tilkoblingen din.