Siirry verkkoon Sirvoyn Verkkosivurakentajan avulla

February 08, 2021, 11:26 AM EST

Sanotaan, että jos yritystäsi ei löydy Internetissä, sitä ei ole olemassa. Tämän vuoksi on tärkeämpää kuin koskaan varmistaa, että yrityksesi näkyy verkossa. Onko kuitenkin pelkkä erilaisten verkkosivustopalvelujen määrää, kustannukset tai ajankulu saanut sinut lykkäämään tähän liittyvien askelien ottamista? Haluaisitko yksinkertaisemman tavan päästä verkkoon ja vastaanottaa varauksia oman verkkosivustosi kautta?

Jos näin on, et ole yksin. Ymmärrämme, kuinka tärkeää yrityksesi läsnäolo verkossa on. Auttaaksemme sinua esittelemään majoitustasi verkossa yksinkertaisella ja houkuttelevalla tavalla, olemme ylpeitä voidessamme julkaista uusimman toimintomme – Sirvoyn Verkkosivurakentajan!

Helppo ja yksinkertainen

Helmikuussa 2021 julkaistu uusi, helppokäyttöinen työkalu on integroitu osa Pro-tiliäsi. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä kolmanteen osapuoleen verkkosivusi asettamiseksi, maksaa tilausmaksuja tai huolehtia varausmoottorin integroinnista. Siirry vain kohtaan Asetukset -> Varausmoottori -> Verkkosivurakentaja ja luo oma verkkosivusi. Kaikki muu tapahtuu automaattisesti ja saumattomasti.

Kun olet suorittanut perusasetukset Sirvoy-tililläsi, olet vain muutaman askeleen päässä verkkoon pääsemisestä. Verkkosivu hakee automaattisesti huoneiden kuvaukset ja valokuvat, jotka olet jo ladannut Sirvoy-tilillesi. Voit antaa sivullesi yksilöllisen ilmeen mukauttamalla taustaa, värejä ja fontteja, ja voit seurata sivun luomista reaaliaikaisen, välittömän esikatselun avulla. Haluatko, että vieraasi löytävät sinut helposti verkosta? Räätälöi verkko-osoitteesi valitsemalla helposti muistettava ja tunnistettava aliverkkotunnus, kuten stay.at, book.page jne. Tallenna sivu julkaistaksesi sen, ja olet valmis vastaanottamaan varauksia ilman välityspalkkioita suoraan verkkosivultasi! Emmekä ole vielä edes maininneet että varausmoottori on jo valmiiksi integroitu ja verkkosivusi on mobiililaitteille sopiva heti alusta pitäen?

“Yksinkertainen, tyylikäs ulkoasu. Erittäin helppo asentaa”

Anders Haughland

Yksinkertainen, yhden sivun verkkosivu ei ainoastaan tee verkkosivustasi helpon suunnitella ja hallita. Se antaa myös vierailijoille selvän ja selkeän kokemuksen, mikä helpottaa sivulla liikkumista ja tietojen löytämistä. Tavoittaaksesi maailmanlaajuisen yleisön, sivusi voidaan luoda monikielisesti, jotta asiakkaasi näkevät lokalisoidun sisällön riippumatta siitä, mistä he tulevat. Varausmoottori on vain napsautuksen päässä, jotta verkkosivullasi vierailijat voidaan muuttaa majoituksesi vieraiksi!

Lisää näkyvyyttäsi, vähennä kulujasi

Sirvoyn Verkkosivurakentaja on osa kaikki yhdessä -ratkaisua, jossa yhdistyvät varausjärjestelmä (PMS), jakelukanavan hallintaohjelma ja varausmoottori – joita kaikkia hallitaan samalla tilillä. Ja koska se sisältyy täysin ilmaiseksi Pro-tililläsi, se auttaa sinua virtaviivaistamaan kulujasi ja samalla lisäämään tulojasi. Olemme laatineet kätevän artikkelin joka auttaa sinua pääsemään alkuun. Jos sinulla on kysyttävää tästä uudesta työkalusta tai haluat keskustella jonkun kanssa alkuun pääsemisestä, Sirvoyn tukitiimi on aina valmiina auttamaan sinua kuten tavallista.

Kuten voit panna merkille, olemme erittäin innoissamme voidessamme julkaista Sirvoyn Verkkosivurakentajan, joka on suunniteltu helpottamaan majoituksesi siirtymistä verkkoon!