Kom online med Sirvoys hjemmesidebygger

February 08, 2021, 11:25 AM EST

Det er blevet sagt, at hvis din virksomhed ikke er på internettet, eksisterer den ikke. Dette gør det vigtigere end nogensinde før at sikre, at du kommer online. Er du dog blevet afskrækket af det store antal hjemmeside services eller omkostningerne og den involverede tid? Ønsker du, at der var en enklere måde at komme online og modtage reservationer via din egen hjemmeside?

I så fald er du ikke alene. Vi ved hvor vigtigt det er for din virksomhed at have en online tilstedeværelse. For at hjælpe med at fremvise din bolig på nettet på en enkel og attraktiv måde er vi stolte af at introducere vores nyeste funktion. Sig hej til Sirvoy hjemmesidebygger!

Introduktion til enkelhed

Udgivet i februar 2021, vil dette nye, brugervenlige værktøj være en integreret del af din Pro-konto. Du behøver ikke kontakte en tredjepart for at oprette din hjemmeside, betale abonnementsgebyrer eller bekymre dig om integrationen af ​​reservationsformularen. Gå bare til Indstillinger -> Reservationsformular -> Hjemmesidebygger og bliv kreativ. Alt andet sker bag kulisserne.

Efter at have gennemført din grundlæggende Sirvoy-opsætning er du kun få skridt væk fra at gå online. Hjemmesiden udfyldes automatisk med værelsesbeskrivelser og fotos, som du allerede har uploadet til din Sirvoy-konto. Tilpas din side ved at tilpasse baggrunden, farverne og skrifttyperne, og se siden dukke op i realtid Skal det være let for dine gæster at finde dig online? Skræddersy din hjemmesideadresse ved at vælge mellem kloge og genkendelige underdomæner som stay.at, book.page og andre. Gem for at udgive, og du er klar til at modtage provisionsfri reservationer fra din hjemmeside! Åh, og nævnte vi, at reservationsformularen allerede er integreret, og at din hjemmeside er mobilvenlig fra start af?

 “Simpelt, stilfuldt design. Meget let at opsætte”

Anders Haughland

Den enkle tilgang resulterer ikke kun i en hjemmeside, der er let at designe og ubesværet at administrere. Det giver også de besøgende en ren og overskuelig oplevelse, hvilket gør det nemt at navigere på siden og finde information. For at nå et globalt publikum tilføjede vi flersproget support, så uanset hvor din kunde kommer fra, ser de lokaliseret indhold. Reservationsformularen er aldrig mere end et klik væk, der konverterer dine besøgende på hjemmesiden til fremtidige gæster!

Nå ud til flere, reducer dine udgifter

Sirvoy hjemmesidebygger er en del af en alt-i-en løsning, der kombinerer en PMS, Channel kanaladministrator og reservationsformular – alt administreret fra den samme konto. Og da det er inkluderet helt gratis på din Pro-konto, hjælper det dig med at strømline dine udgifter, mens du øger din indtjening. Vi har udarbejdet en praktisk artikel for at du kan komme hurtigt i gang. Men hvis du har spørgsmål om dette nye værktøj eller ønsker at tale med et rigtigt menneske om at komme i gang, er vores Sirvoy supportteam klar til at hjælpe dig som altid.

Som du kan høre, er vi meget glade for at lancere Sirvoy hjemmesidebygger, der er designet til at gøre det nemt for din bolig at komme online!