Kom deg på nett med Sirvoys Nettsidebygger

February 08, 2021, 11:30 AM EST

Det er blitt sagt at hvis virksomheten din ikke er på internett, eksisterer den ikke. Dette gjør det viktigere enn noensinne å passe på at du kommer på nettet. Har du imidlertid blitt skuffet over de mange nettsidetjenestene eller kostnadene og tiden det tar? Skulle du ønske at det var en enklere måte å komme seg på nettet og motta bookinger via din egen nettside?

I så fall er du ikke alene. Vi forstår hvor viktig det er for virksomheten din å ha en tilstedeværelse på nettet. For å hjelpe deg å vise fram virksomheten din på en enkel og attraktiv måte, er vi stolte av å introdusere vår nyeste funksjon. Si hei til Sirvoy Nettsidebygger!

Vi gjør det enkelt

Fra februar 2021 vil dette nye, brukervennlige verktøyet være en del av din Sirvoy pro-konto. Du trenger ikke å kontakte en tredjepart for å sette opp nettsiden din, betale abonnementsavgifter eller bekymre deg for integrasjonen av bookingmotoren. Bare gå til Innstillinger -> Bookingmotor -> Nettsidesbygger og vær kreativ. Alt annet skjer under panseret.

Etter å ha fullført det grunnleggende Sirvoy-oppsettet, er du bare noen få skritt unna å være på nettet. Nettsiden fylles automatisk av beskrivelser av rommene dine, gallerier av bilder som du allerede har lastet opp til Sirvoy-kontoen din. Tilpass siden din ved å endre bakgrunn, farger og fonter, og se siden dukke opp i forhåndsvisningen øyeblikkelig. Vil du at det skal være enkelt for gjestene dine å finne deg på nettet? Skreddersy nettadressen din ved å velge mellom smarte og gjenkjennelige underdomener som stay.at, book.page og andre. Lagre for å publisere, så er du klar til å motta bookinger uten kommisjoner direkte fra nettsiden din! Glemte vi å nevne at bookingmotoren allerede er integrert og at nettsiden din er mobilvennlig?

 “Rent, stilig design. Veldig enkel å sette opp “

Anders Haughland

Den enkle måten å gjøre det på med alt på én side, gjør det ikke bare enkelt å designe, men også en lek å administrere. Det gir også besøkende en ren og oversiktlig opplevelse, noe som gjør det enkelt å navigere på siden og finne informasjon. For å nå et globalt publikum la vi til flerspråklig støtte, slik at uansett hvor kunden din kommer fra, ser de tilpasset innhold. Bookingmotoren er aldri mer enn et klikk unna, og gjør besøkende på nettsiden din om til fremtidige gjester!

Utvid rekkevidden din, reduser utgiftene dine

Sirvoy Nettsidebygger er en del av en alt-i-ett-løsning som kombinerer et bookingsystem, channel manager og bookingmotor – alt styrt fra en og samme konto. Og ettersom den er inkludert helt gratis i Pro-kontoen din, vil det hjelpe deg holde styr på utgiftene dine mens du øker inntektene dine. Vi har utarbeidet en kjekk artikkel for å hjelpe deg å komme i gang. Om du har spørsmål om dette nye verktøyet eller ønsker å snakke med et ekte menneske om hvordan komme i gang, sitter Sirvoy-supportteamet klar til å hjelpe deg som alltid.

Som du sikkert har skjønt er vi veldig glade for å kunne lansere Sirvoy Nettsidebygger, designet for å gjøre det enkelt for din bedrift å komme på nettet!