Ga online met Sirvoy’s Website Bouwer

February 08, 2021, 11:26 AM EST

Er wordt gezegd dat als je bedrijf online niet te vinden is, het niet bestaat. Dit maakt het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat je online gaat. Ben je echter afgeschrikt door het grote aantal websitediensten of de kosten en tijd die ermee gemoeid zijn? Zou je willen dat er een eenvoudigere manier was om online te gaan en boekingen te ontvangen via je eigen website?

Dan ben je niet de enige. We begrijpen hoe belangrijk het voor jouw bedrijf is om online aanwezig te zijn. Om u te helpen uw accommodatie op een eenvoudige en aantrekkelijke manier op internet te presenteren, introduceren we met trots onze nieuwste functie. Zeg hallo tegen de Sirvoy Website Bouwer!

Eenvoud geintroduceerd

Deze nieuwe, gebruiksvriendelijke tool, uitgebracht in februari 2021, wordt een geïntegreerd onderdeel van je Pro-account. Je hoeft geen contact op te nemen met een derde partij om jouw webpagina op te zetten, abonnementskosten te betalen of je zorgen te maken over de integratie van de boekingsmodule. Ga gewoon naar Instellingen -> Boekingsengine -> Website Bouwer en wees creatief. Al het andere gebeurt onder de motorkap.

Nadat je jouw basisconfiguratie van Sirvoy hebt voltooid, ben je slechts enkele stappen verwijderd van het online gaan. De webpagina wordt automatisch gevuld met kamerbeschrijvingen en foto’s die je al naar je Sirvoy-account hebt geüpload. Personaliseer je pagina door de achtergrond, kleuren en lettertypen aan te passen en zie vervolgens de pagina in realtime verschijnen met het directe voorbeeld. Wil je  dat jouw gasten je gemakkelijk online kunnen vinden? Pas je webadres aan door te kiezen tussen slimme en herkenbare subdomeinen zoals stay.at, book.page en nog een aantal andere subdomeinen. Sla op om te publiceren en je bent klaar om commissievrije boekingen vanuit je eigen website te ontvangen! Oh, en hebben we al gezegd dat de boekingsmodule al is geïntegreerd en dat je website direct mobielvriendelijk is?

“Eenvoudig, stijlvol ontwerp. Zeer eenvoudig op te zetten “

Anders Haughland

De eenvoudige benadering van één pagina resulteert niet alleen in een website die gemakkelijk te ontwerpen en moeiteloos te beheren is. Het geeft de bezoekers ook een heldere en overzichtelijke ervaring waardoor het gemakkelijk wordt om door de pagina te navigeren en informatie te vinden. Om een wereldwijd publiek te bereiken, hebben we meertalige ondersteuning toegevoegd, zodat ze, ongeacht waar de gasten vandaan komen, gelokaliseerde inhoud te zien krijgen. De boekingsmodule is nooit meer dan een klik verwijderd, waardoor je websitebezoekers worden om naar toekomstige gasten!

Vergroot je bereik, verlaag je uitgaven

De Sirvoy Website Bouwer maakt deel uit van een alles-in-één oplossing die een PMS, Channel Manager en Booking Engine combineert – allemaal beheerd vanuit hetzelfde account. En aangezien het gratis inbegrepen is bij je Pro-account, helpt het je om de uitgaven te stroomlijnen en tegelijkertijd de inkomsten te verhogen. We hebben een handig artikel opgesteld om je op weg te helpen. Maar mocht je vragen hebben over deze nieuwe tool of met een echte mens willen spreken om aan de slag te gaan, dan staat ons Sirvoy-ondersteuningsteam klaar om je, zoals altijd, te helpen.

Zoals j kunt zien, zijn we er erg blij mee dat we de Sirvoy Website Bouwer kunnen lanceren, ontworpen om het gemakkelijk maken voor je accommodatie om online te gaan!