Gå online med Sirvoys Webbplatsbyggare

February 08, 2021, 11:31 AM EST

Många menar att om du inte syns på nätet, så finns du inte. Det är viktigare än någonsin att synas online. Kanske har du avskräckts av vimlet av webbplatstjänster eller kostnaden och tiden som krävs? Önskar du att det fanns ett enklare sätt att gå online och ta emot bokningar via din egen webbplats?

I så fall är du inte ensam. Vi förstår hur viktigt det är för din verksamhet att synas online. Därför är vi stolta över att presentera vår senaste funktion som hjälper dig att visa upp ditt boende på nätet, på ett enkelt och attraktivt sätt. Här är den – Sirvoys Webbplatsbyggare!

Det handlar om enkelhet

Detta nya, lättanvända verktyg släpptes i februari 2021 och kommer att vara en integrerad del av ditt Pro-konto. Du behöver inte kontakta en tredje part för att sätta upp din webbsida, betala avgifter eller oroa dig för hur man integrerar bokningsformuläret. Gå bara till Inställningar -> Bokningsformulär -> Webbplatsbyggare och bli kreativ. Allt annat händer under huven.

Efter att ha slutfört din grundläggande Sirvoy-installation är du bara några korta steg från att gå online. Webbsidan fylls automatiskt med de rumsbeskrivningar och bilder som du redan laddat upp till ditt Sirvoy-konto. Anpassa din sida genom att ändra bakgrunden, färgerna och typsnittet och se samtidigt sidan i den omedelbara förhandsgranskningen. Vill du att det ska vara enkelt för dina gäster att hitta dig online? Skräddarsy din webbadress genom att välja mellan smarta subdomäner som är lätta att känna igen, såsom stay.at, book.page m.fl. Spara för att publicera, och du är redo att ta emot provisionfria bokningar på din webbsida! Och nämnde vi att bokningsformuläret redan är integrerat och att din webbsida är mobilvänlig?

“Enkel och snygg design. Väldigt lätt att sätta upp “

Anders Haughland

Poängen med att webbplatsen bara har en sida är mer än att den blir enkel att skapa och underhålla. Den upplevs inte heller rörig, utan stilren, vilket gör det enkelt för besökare att navigera på sidan och hitta information. För att nå en global publik lade vi till flerspråkigt stöd så att besökare från hela världen kan tillgodogöra sig informationen. Bokningsformuläret är aldrig mer än ett klick bort och omvandlar dina webbplatsbesökare till kommande gäster!

Öka din räckvidd, minska din kostnad

Sirvoy webbplatsbyggare är en del av en allt-i-ett-lösning som kombinerar Bokningssystem, Channel Manager och Bokningsformulär – allt hanterat från samma konto. Och eftersom den ingår utan extra kostnad i ditt Pro-konto, hjälper den dig att minska dina utgifter samtidigt som du ökar dina intäkter. Vi har förberett en enkel supportartikel för att komma igång. Men om du har frågor om det här nya verktyget eller vill prata med någon om hur man kommer igång så är vårt supportteam alltid redo att hjälpa dig.

Som du märker så är vi mycket glada över att kunna lansera Sirvoy Webbplatsbyggare, utformad för att göra det enkelt för dig att gå online!