Uutta tammikuussa 2021

January 27, 2021, 04:57 PM EST

Olemme iloisia voidessamme kertoa sinulle lisää kehityksistä, jotka liittyvät toimintoihin jotka seuraavat varauksiin lisättyjä lisävalintoja, ja uudesta toiminnosta jolla voit palauttaa peruutettuja varauksia.

Parannettu PDF-tiedosto varattujen lisävalintojen seuraamiseksi

Tarvitsetko luettelon kaikista lisävalinnoista (kuten aamiaisista), jotka ovat varattu tietylle päivälle?

Ehkä jo tiesitkin, että valitsemalla lisävalinnan asetuksissa toiminnon Laske määrä päivää kohti, saat sen näkymään Kalenterisivulla yhdessä varattujen lisävalintojen määrän kanssa. Napsauttamalla päivämäärän kohdalla näkyvää varattujen lisävalintojen määrää, avautuu ponnahdusikkuna, jossa on lisätietoja ja nyt myös kaksi erilaista tulostettavaa PDF-tiedostoa. Ensimmäinen tiedosto on lajiteltu yksikön nimen ja toinen varausnumeron mukaan. Molemmissa versioissa luetellaan huoneen numero, vieraan nimi sekä varattujen lisävalintojen kokonaismäärä. Varausnumeron mukaan lajiteltu PDF-tiedosto näyttää myös lisävalintojen määrän varauskohtaisesti.

Olemme varmoja, että nämä parannetut PDF-tiedostot auttavat sinua organisoimaan ja toteuttamaan varattuihin lisävalintoihin liittyviä toimia yhä paremmin.

Peruutettujen varausten palauttaminen

Peruutitko varauksen vahingossa? Tähän asti peruutetun varauksen luominen uudelleen on voinut olla hieman hankala tehtävä, varsinkin jos kyseessä on varaus jossa on paljon tietoja.

Olemme nyt julkaisseet uuden toiminnon, jonka avulla voit palauttaa peruutetun varauksen yhdellä napsautuksella. Palauta varaus -painike näkyy nyt kaikissa peruutetuissa varauksissa. Kun tätä käytetään, järjestelmä yrittää palauttaa varauksen ja määrittää sille saman yksikön, joita käytettiin alkuperäisessä varauksessa. Jos yksikköä ei enää ole saatavilla, järjestelmä yrittää lisätä toisen yksikön samasta alun perin varatusta huonetyypistä. Jos samasta huonetyypistä ei ole saatavana yksiköitä, varaus palautetaan edelleen, mutta joudut määrittämään sille yksikön manuaalisesti jostakin toisesta huonetyypistä. Voit tehdä sen napsauttamalla talokuvaketta (Korjaa) varaustietosivulla. Jos varaus jää ilman yksikköä, tämä ilmoitetaan selvästi varoitusmerkillä sekä varaustietosivulla että Varaukset-välilehdellä.