Nytt i januar 2021

January 27, 2021, 04:55 PM EST

Vi er glade for å kunne fortelle om noen oppdateringer som hjelper deg holde styr på tillegg som er booket, og om en splitter ny funksjon som lar deg gjenopprette avbestilte bookinger.

Mer oversiktlig PDF for å holde styr på tillegg som er booket

Trenger du en liste over alle tillegg (for eksempel frokost) som er booket for en bestemt dato?

Du vet kanskje allerede at ved å velge «Tell antall per dag» i innstillingene for tillegg, vil tillegget vises i Kalenderen sammen med antall bookede tillegg. Når du klikker på antall tillegg booket på en dato på Kalender-siden, vil et popup-vindu vises med mer informasjon og med to PDF-er som ka skrives ut. Den ene er sortert etter romnummer eller navnet på enhetene og den andre etter bookingnumrene. Begge versjonene av PDF-en viser romnummer og gjestenavn sammen med den totale mengden bookede tillegg. PDF-en som er sortert etter bookingnummer, spesifiserer også antall tillegg per booking.

Vi er sikre på at disse forbedringene vil hjelpe deg med å organisere og utføre oppgaver knyttet til de alle tillegg som er booket.

Gjenopprett avbestilte bookinger

Har du ved et uhell avbestilt en booking? Til nå har det vært en ganske kjip oppgave å gjenskape en avbestilt booking, spesielt hvis du har måttet gjenopprette en stor booking.

Vi har nå gitt ut en ny funksjon som lar deg gjenopprette en avbestilt booking med ett enkelt klikk. En «Gjenopprett booking»-knapp vises nå på alle avbestilte bookinger. Når den brukes, vil systemet prøve å gjenopprette bookingen og tilordne de samme enhetene som ble brukt i den opprinnelige bookingen. Hvis de ikke lenger er tilgjengelige vil systemet prøve å legge til en annen enhet fra samme romtype. Hvis det ikke er tilgjengelige enheter fra samme romtype, vil bookingen fortsatt bli gjenopprettet, men du må tilordne en enhet manuelt fra en annen romtype. Du kan gjøre det ved å klikke på hussymbolet («Reparer») på bookingen. Hvis en booking blir stående uten en enhet, vises det tydelig både i bookingen og på siden med Bookinger, med et advarselsskilt som indikerer dette.