Nyt i januar 2021

January 27, 2021, 04:55 PM EST

Vi er glade for at kunne annoncere nogle nye funktioner, der holder styr på reserverede tilvalg, og en helt ny funktionalitet til at gendanne enhver annulleret reservation.

Forbedret PDF til at holde styr på reserverede tilvalg

Har du brug for en liste over alle tilvalg (såsom morgenmad), der er reserveret til en bestemt dato?

Du ved muligvis allerede, at ved at vælge “Hold regnskab pr. dag” i indstillingerne for tilvalg, vises det på Kalderen sammen med antallet af reserverede tilvalg. Ved at klikke på nummeret for en hvilken som helst dato åbnes en popup med mere information og nu også med to forskellige PDF-versioner, der kan udskrives. Den ene sorteres efter enhedsnavnet og den nye efter reservations-id. Begge versioner af PDF’en viser værelsesnummer og gæstens navn sammen med det samlede antal reserverede tilvalg. PDF’en sorteret efter reservations-id angiver også antallet af tilvalg pr. reservation.

Vi er sikre på, at disse forbedrede PDF-versioner hjælper dig med at organisere og udføre handlinger i forhold til reservered tilvalg.

Gendan annullerede reservationer

Har du ved et uheld annulleret en reservation? Indtil nu, har det at skulle genskabe en annulleret reservation været en noget besværlig opgave, især hvis du har været nødt til at gendanne en stor reservation.

Vi har nu frigivet en ny funktion, der giver dig mulighed for at gendanne en annulleret reservation med et enkelt klik. Knappen “Gendan reservation” vises nu på alle annullerede reservationer. Når det bruges, vil systemet forsøge at gendanne reservationen og tildele den/de samme enhed (er), der blev brugt til den oprindelige reservation. Hvis systemet ikke længere er tilgængeligt, forsøger systemet at tilføje en anden enhed end den samme oprindeligt reserverede overnatningstype. Hvis der ikke er nogen enheder til rådighed fra den samme overnatningstype, gendannes reservationen stadig, men du bliver nødt til at tildele en enhed manuelt fra en anden overnatningstype. Du kan gøre det ved at klikke på hussymbolet (“Reparation”) på reservationen. Hvis en reservation efterlades uden en enhed, gøres det klart både på reservationen og på siden Reservationer med et advarselsskilt, der angiver dette.